(video/update) Primele imagini oficiale cu noul Hyundai Venue

(update 09.04.2019) Hyundai face publice primele imagini oficiale cu noul crossover numit Venue, sub forma unor schiţe. Prin intermediul acestora putem vedea designul exterior şi interior, care corespunde cu cel din imaginile spion deconspirate anterior.

Consola centrală a maşinii este făcută într-un stil minimalist şi curat. De asemenea, în planşa de bord va exista un spaţiu dedicat pentru diverse obiecte, de exemplu a unei umbrele.

De asemenea, într-un nou filmuleţ promoţional, cei de la Hyundai ţin să ne spună că modelul va fi mai mult decât o maşină compactă urbană.


(02.04.2019) Mai ieftin decât Creta? Primele imagini cu noul Hyundai Venue

Hyundai va anunţa peste câteva zile un nou model de crossover subcompact, cu ajutorul căruia va încerca să cucerească două pieţe destul de mari: India şi SUA. Premiera îi este programată paralel în aceste două ţări.

Peste ocean se va întâmpla în ziua de 17 aprilie în cadrul Salonului Auto de la New York.

Potrivit Hyundai, publicul țintă al noului model subcompact vor fi “antreprenorii urbani”: tinerii activi care caută un stil unic în mașini. Denumirea îi va fi Venue!

În conformitate cu ideea brandului, numele face referire la “un loc unde oamenii se doresc a fi observaţi”. În acest caz este vorba despre habitaclul maşinii. În plus, Venue înseamnă şi o locaţie care trebuie neapărat vizitată în drumul spre destinația finală.

Şi iată că până la premieră, în mod tradiţional, în spaţiul virtual au fost publicate primele imagini spion cu maşina dezgolită aproape în totalitate. Judecând după materialele publicate de colegii de la Autocar India, crossoverul va primi o schemă similară de amplasare a corpurilor de iluminat, în două etaje, ca şi modelele KONA sau Santa Fe.

Partea posterioară a caroseriei este făcută în stilul conceptului Carlino, care a debutat la un Salon Auto din India acum trei ani. Pe capacul portbagajului este vizibilă inscripția “Turbo”, care confirmă informațiile anterioare că Venue s-ar putea alege cu un benzinar turbo cu doar trei cilindri şi un volum de un litru, cuplat la o transmisie robotizată cu şapte trepte şi dublu ambreiaj.

În plus, gama de motoare ar trebui să includă şi unităţi familiare pe benzină şi motorină de 1.4 litri, care să producă între 100 şi 120 de CP.

Se aşteaptă că Hyundai Venue va fi mai ieftin decât KONA şi Creta. Vânzările modelului vor demara mai întâi în India din luna mai a acestui an.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/