(video) Off-Road prin “canionul” de la Șoldănești! VAZ-2121 “Niva” vs Ford Excursion și Nissan Patrol

Autor: Constantin Mihalachi

Chiar dacă în Moldova nu avem circuite pentru a face sport auto de performanță, cel puțin o disciplină nu ar avea nevoie de așa ceva pentru că dealurile din Moldova i se potrivesc perfect. Bineînțeles vorbesc de off-road, un hobby care îmi este din ce în ce mai apropiat și despre care cred că veți auzi și des aici pe AutoBlog.MD.

Ei bine, să trecem la subiectul acestui articol. Cu ceva timp în urmă, împreună cu mai mulți pasionați de cutreierat pe dealuri, am mers spre Șoldănești pentru ca să descoperim o locație frumoasă care se întinde pe o distanță de vreo 17 kilometri. I se mai spune și “canionul” de la Șoldănești, iar ideea noastră era să mergem cu mai multe automobile bine echipate spre Nistru.

Și dacă tot am zis de mașini, din grup au făcut parte trei echipaje ce se aflau la bordul unor VAZ-2121 “Niva”, un Nissan Patrol bine echipat, un Ford Excursion dotat la maxim cu suspensie ARB și un Toyota Land Cruiser Prado.

Am trecut prin mai multe greutăți în acea zi, iar în reportajul care urmează vă invit să vedeți cum ne-am descurcat și cum au făcut față cele trei VAZ-2121 “Niva” în comparație cu celelalte automobile. Vizionare plăcută!

Vezi şi:

https://autoblog.md/video-am-testat-noul-land-rover-defender-in-off-road-prin-cele-mai-frumoase-locuri-din-nordul-tarii/

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/