(foto/update) Noile BMW Seria 5 facelift, dar şi BMW iX3, deconspirate în 24 de ore

(update 28.04.2020) Noile BMW Seria 5 facelift, dar şi BMW iX3, deconspirate într-un interval de doar 24 de ore! Este un semn clar că ambele maşini sunt gata pentru debut şi urmează să se întâmple cel mai probabil în următoarele ore.

Putem observa că noul SUV electric va fi practic identic cu al său prototip din punct de vedere al designului exterior. Accentele de culoare albastră pe caroserie vor fi o trăsătură distinctivă pentru viitoarele modele BMW i, precum şi jantele aerodinamice.

Ce ţine de noul BMW Seria 5 facelift, randările care s-au făcut anterior pe baza imaginilor spion s-au dovedit a fi foarte aproape de realitate. În imaginile disponibile, care par a fi oficiale, se poate vedea un BMW 530e, model plug-in hybrid, într-o echipare M Sport.

(video) BMW aminteşte că îşi va lansa primul SUV electric în 2020 şi îi anunţă caracteristicile principale


(update 15.04.2020) Noul BMW Seria 5 facelift debutează în acest an! Iată cum va arăta

BMW Seria 5 facelift debutează în acest an! Acum câteva zile au apărut imagini spion proaspete în presa auto, care arată maşina cu, deja, un minim de părţi camuflate. Din punct de vedere al designului exterior, facelift-ul va reprezenta o evoluţie a formelor, însă una destul de semnificativă, aşa cum s-a întâmplat în cazul Seriei 7.

https://youtu.be/sxRlH346SXg

Grila radiatorului va creşte în dimensiuni, mai mult pe înălţime, deşi în linii generale nesemnificativ. Va avea sedanul business şi noi faruri: acestea vor deveni mai înguste în partea centrală și vor schimba complet elementele interioare LED datorită aspectului luminilor de zi în formă de L.

Bara de protecție față îi va fi, de asemenea, complet nouă (în imaginile render se prezintă elementele aproximative dintr-un pachet M Sport), prizele sale de aer laterale vor fi mai mari ca formă şi ca design, iar prin nişte linii diagonale decorative se va face legătura cu capota. Însăşi capota și aripile vor rămâne aceleași.

Bara de protecție din spate, de asemenea, nu va obține nicio schimbare semnificativă, însă stopurile vor fi noi. Designul acestora rămâne încă ascuns, dar vor fi cel mai probabil realizate în stilul celor de pe noul X5, dar cu noi semnalizatoare de direcţie la bază, aşa cum vedem pe noua Seria 3.

FOTO: kolesa.ru

(27.09.2019) BMW Seria 5 facelift va primi un nou V8. Iată cum ar putea arăta maşina şi detalii despre propulsor

BMW intenționează să dezvolte linia curentă de motoare pe benzină cu opt cilindri N63/S63, scrie BMWBlog cu referire la propriile sale surse de informaţii.

Noua versiune a unității cu numele de cod S68 va păstra aspectul cu cilindri aranjaţi în V și tehnologia BMW TwinPower Turbo, dar s-ar putea deosebi printr-un volum redus și prezența unui “finisaj” electric.

Motorul S63 de pe M5 F90

Sursele cred că noul V8 va fi proiectat pentru a putea lucra în tandem şi cu un motor electric. Componenta, care va fi deja parte a unui sistem de propulsie hibrid, îi va permite benzinarului de înaltă performanță să se încadreze fără probleme în reglementări stricte de mediu.

În plus, BMW ar intenţiona să reducă volumul curent de 4.4 litri către unul mai mic (posibil la 4.0 sau sub patru litri), asta pentru că pe piaţa principală de desfacere – China – autoritățile de reglementare îi obligă pe proprietarii de automobile cu motoare cu peste 4.0 litri volum să plătească un impozit mai mare decât ceilalţi.

Alte detalii tehnice despre noul motor nu mai există la moment. Debutul i-ar putea avea loc în doi sau trei ani pe modelul de ediţie limitată BMW M5 CS. Cel mai probabil, către această perioadă de timp, versiunile M a maşinilor BMW vor fi electrificate şi vor primi o configuraţie fie plug-in hybrid, fie mild hybrid.

Mai multe informații despre versiunea CS ar trebui să apară după debutul modelului BMW M5 Competition facelift, a cărui premieră este programată pentru anul 2020.

Împreună cu aceste informaţii despre noul V8, în spaţiul online au apărut recent şi noi imagini spion cu BMW Seria 5 facelift, în acest caz fiind surprins un M5. Acestea ne dezvăluie mai multe detalii despre înfăţişarea sedanului. Care vor fi deci schimbările pe bavarezul în caroserie G30 care este pe linia de asamblare din februarie 2017?

În mod tradițional, pentru BMW, în primul rând, procesul de actualizare va afecta blocurile optice: farurile vor deveni mai înguste, iar desenul format de luminile de zi LED va fi complet diferit, chiar mai “sever” decât cel aplicat pe BMW Seria 7 facelift.

Grila radiatorului va creşte în înălţime. Deşi nu va fi una imensă ca pe modelele superioare din gamă, stilul îi va fi asemănător cu cea a noilor X5, X7 şi Seria 7 facelift. Bara de protecţie frontală va fi, de asemenea, modernizată, putând obţine prize de aer mai mari şi cu o formă diferită.

Se vor schimba şi stopurile pe interior, deşi forma blocurilor optice nu va suferi modificări. Imaginile spion ne prezintă unele în stilul noului X5, cu benzi LED late şi o formă tridimensională. Bara de protecţie posterioară este la fel camuflată, semn că şi aceasta va primi o porţie de linii noi.

Render: kolesa.ru

Situaţia sub capotă nu se va schimba, însă ar putea apărea careva completări. De exemplu, există informaţii că va fi introdusă versiunea 545e xDrive, o unitate de propulsie similară fiind instalată pe noul BMW 745e. Aceasta constă dintr-un motor turbo de 3.0 litri pe benzină care funcţionează în tandem cu un motor electric. Pe modelul de top generează 394 de CP, în timp ce pe Seria 5 facelift ar putea fi deforţat pentru ca să ofere în jur de 375 de CP.

Unitatea de propulsie va fi una de tip plug-in hybrid şi respectiv va putea asigura şi deplasarea exclusiv cu energie electrică pe o distanţă de 50-60 de km.

Preluarea articolelor de pe www.autoblog.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD. Materialele de pe www.autoblog.md sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova. De către cititori, like-urile şi share-urile articolelor SUNT SALUTATE!

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/