(video) Oficial! Lucrările de reparaţie a străzii Albişoara încep să se lungească

Strada Albișoara nu va reuși să fie reparată în perioada de timp anunțată de autorități. Administrația locală a recunoscut că lucrările întârzie și că drumul ar putea fi dat în exploatare abia peste o lună, dar nici acest termen nu este bătut în cuie, notează TV8.

În timp ce responsabilii spun că reparația este una foarte complicată și necesită mai mult timp, muncitorii dau vina pe șoferi și pe ploaie.

Problema a fost discutată la ședința Primăriei de luni. Responsabilii au anunțat că nicidecum nu reușesc să finalizeze lucrările până pe 25 octombrie, termenul stabilit anterior.

La rândul său, primarul Ion Ceban a declarat că toate lucrările trebuie finalizate în mod obligatoriu până la începutul înghețurilor.

Totodată, responsabilii au spus că strada Albișoara nu va avea piste pentru bicicliști, așa cum se preconiza anterior. Și asta pentru că INSP a dat aviz negativ proiectului, întrucât fluxul de mașini care circulă prin zonă este prea mare.

Lucrările de reabilitare a străzii Albişoara au început în august, iar costul lor se ridică la 120 de milioane de lei.

Între timp, au început şi alte săpături, neînţelese de mulţi, pe un tronson asfaltat. Fotografiile în cauză au fost plasate astăzi:

Vezi şi:

https://autoblog.md/video-atentie-puteti-fi-amendati-daca-intrati-pe-strada-albisoara-fara-motiv-sau-nu-locuiti-acolo/
https://autoblog.md/reactia-primariei-cu-privire-la-asfaltul-proaspat-stricat-de-pe-strada-albisoara-este-pe-bune-ceva-normal/

Cmentariile sunt închise