(video) Paradox! Poliţia se laudă că prinde mii de vitezomani, în timp ce unii dintre ei arată că sunt de neoprit

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Inspectoratul General al Poliţiei a început de o vreme să publice mai des statistici ale încălcărilor depistate în traficul rutier, pe lângă tradiționalele sinteze de weekend.

De exemplu, în minivacanţa de la începutul lunii, din cei 4.700 de contravenienți, 2.574 de șoferi au fost amendați pentru depășirea limitei de viteză. Iar în ultimele 24 de ore s-au documentat 870 de vitezomani.

În acelaşi timp, IGP a ţinut să scoată în evidenţă pe reţele de socializare că a prins trei conducători auto care se deplasau cu peste 140 de km/h pe drumuri din ţară. Însă asta ar fi “floare la ureche” pe lângă ce se întâmplă, de exemplu, după lăsarea apusului pe străzile capitalei, uneori chiar şi sub ferestrele MAI…

🔴#Viteză în nordul țării, în apropierea satului Bilicenii Vechi din raionul Sîngerei.❗️Primul caz, șoferul de 37 de…

Posted by Poliția Republicii Moldova on Wednesday, 7 June 2023

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise