(video) BMW arată cum este testat la rece noul i7

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Odată cu extinderea consecventă a gamei sale către alte segmente de vehicule, BMW Group continuă cu transformarea către mobilitatea electrică. În anul următor, producătorul de automobile premium din München va prezenta deja primul sedan de lux integral electric din lume – BMW i7!

În cadrul procesului său de dezvoltare de serie, BMW i7 este în prezent supus testării dinamicii de conducere pe poligonul centrului BMW Group din Arjeplog, Suedia. Acolo, la doar câțiva kilometri de Cercul Arctic, inginerii găsesc că suprafețele înghețate și drumurile acoperite cu zăpadă oferă condițiile prealabile ideale pentru aplicarea integrată a tuturor sistemelor de propulsie și suspensie. 

Odată cu programul de testare ținut în frig, ei deschid calea către o nouă interpretare a plăcerii de a conduce. Pentru prima dată, va fi posibil să experimentați un maxim în dinamica caracteristică BMW, confort și supremație în clasa de lux cu emisii locale absolut zero.

Componentele suspensiei, sistemele de direcție și frânare, precum și dinamica de condus și sistemele de stabilitate a vehiculului, dezvoltate pentru viitoarea generație BMW Seria 7, sunt concepute pentru a ridica echilibrul între sportivitate și confortul de rulare atât de tipic pentru sedanurile de lux ale mărcii la următorul nivel. 

Aceasta include, de asemenea, reglarea orientată spre performanță a suspensiei, arcuri, amortizoare și diferite sisteme de reglare pentru a se potrivi cu diferitele tipuri de propulsie. Toate sunt supuse unor teste intensive în Arjeplog în condiții climatice extreme.

Bavarezii spun că folosesc şi suprafețe de testare pe lacuri înghețate, cu coeficientul lor scăzut de frecare, pentru a realiza un reglaj deosebit de fin al sistemelor de control al suspensiilor. Aplicația de direcție suferă o reglare meticuloasă, la fel ca și numeroasele funcții ale sistemului de control dinamic al stabilității (DSC) și interacțiunea reglată cu precizie între frâna cu frecare și decelerare prin intermediul recuperării energiei. 

Programul de iarnă se concentrează, de asemenea, în special pe componentele sistemului de propulsie complet electric. Trenul de rulare, bateria de înaltă tensiune, electronica de putere și tehnologia de încărcare ale BMW i7 provin din a cincea generație a tehnologiei BMW eDrive, care oferă deja plăcerea durabilă a conducerii la BMW iX. Mai presus de toate, motorul, bateria și sistemul de control al temperaturii de pe BMW i7 își dovedesc nivelul ridicat de maturitate la temperaturi extreme sub zero din nordul Suediei.

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/