(video) Partea uitată a Ucrainei. Situaţia actuală de pe drumul Odesa – Reni

În ochii unor şoferi, unele drumuri din ţara vecină Ucraina sunt mai proaste decât cele din Republica Moldova. Situaţia este atât de dezastruoasă încât oricine porneşte într-o călătorie este nevoit să caute căi de ocolire sau să întrebe, să caute informaţii despre starea actuală a unui traseu sau altul, pe forumuri specializate şi mai nou pe reţele de socializare.

Unul dintre aceste drumuri este cel principal care leagă oraşele Odesa şi Reni, cea mai mare localitate din partea extremă de sud-vest a Ucrainei.

Vezi şi: (video) Vacanţă cu final trist. Doi şoferi şi-au avariat grav maşinile întorcându-se din Ucraina în Moldova

Un conducător auto care s-a deplasat acum câteva zile pe acolo a filmat starea carosabilului şi în ce condiţii se desfăşoară traficul rutier. Orice autovehicul, indiferent că este un autoturism, unul de transport al pasagerilor sau de mare tonaj, pe o distanţă de câţiva kilometri nu se pot deplasa cu o viteză mai mare de 50 de km/h sau pe alocuri chiar cu 30 de km/h.

Craterele de pe drumul accidentat nu permit dezvoltarea unei viteze mari, iar şoferii trebuie să fie cu ochii în patru pentru ca să nu rămână fără vreo roată.

Vezi şi: Proprietarul unui MB G-Class din Ucraina arată tot ce știe în off-road (video)

Reparaţiile drumului în cauză au început încă în toamna anului 2015 şi erau planificate pentru a fi finalizate la sfârşitul anului 2016. La începutul lunii mai din acest an, ministrul ucrainean al Infrastructurii Vladimir Omelian a anunţat un nou termen de reparaţie completă a traseului – sfârşitul anului 2018.

Vezi şi: (video) O autostradă în valoare de circa 5 miliarde de dolari va trece pe lângă hotarele de est ale ţării

Vezi şi: A început construcţia autostrăzii inelare din jurul Mării Negre! O parte din cei 7140 de km vor trece şi prin Moldova

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/