(video) Patru persoane au ajuns la spital după un nou accident produs pe serpentina de lângă Fundul Galbenei

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Patru persoane au ajuns la spital după ce mașinile în care se deplasau au fost implicate într-un accident rutier pe traseul Chișinău-Hîncești. Incidentul s-a întâmplat duminică, 14 august, înregistrat fiind la ora 16:20.

Potrivit informațiilor oficiale disponibile, în apropiere de localitatea Fundul Galbenei, un tânăr de 19 ani care conducea o Skoda Octavia spre municipiului Hîncești (cu siguranță fără mare experiență de condus în spate), i-a pierdut controlul volanului și a ieșit pe contrasens. În consecință a intrat frontal într-un Mercedes-Benz Vito, la volanul căreia se afla un bărbat de 49 de ani.

În urma impactului, doi bărbați în vârstă de 24 și 34 de ani, pasageri ai autoturismului Mercedes-Benz, conducătorul din Skoda, dar și o tânără de 18 ani au fost transportați la Spitalul Raional Hîncești pentru îngrijiri medicale. Polițiștii au inițiat o anchetă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise