(video) Percheziții în Ceadîr-Lunga. Au fost ridicate nişte maşini scumpe aduse în ţară prin contrabandă

0

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Ofițerii DICO ai Inspectoratului Național de Investigații, sub conducerea procurorilor PCCOCS, au ridicat două maşini scumpe aduse în țară prin contrabandă, din Europa. Valoarea pe piață a uneia dintre ele depășește 100.000 de euro, iar a alteia – peste 20.000 de euro.

Oamenii legii au descins cu percheziții în cadrul dosarului, în care sunt cercetați doi membri ai unui grup infracțional, domiciliați în Ceadîr-Lunga, cu vârsta de 26 și, respectiv, 38 de ani. În rezultatul perchezițiilor au fost ridicate cheile și documentele relevante automobilelor de contrabandă, dispozitive electronice de stocare a informației, telefoane mobile și mijloace bănești provenite din activități ilegale.

Urmare a acțiunilor de urmărire penală s-a stabilit că, cei doi și-au desfășurat activitatea de contrabandă o anumită perioadă de timp, după care oamenii legii au primit informația operativă care a permis monitorizarea și documentarea faptelor. Ulterior perchezițiilor, bunurile ridicate au fost anexate la dosar ca și corpuri delicte.

Investigațiile continuă în vederea stabilirii altor aspecte ale infracțiunii și altor persoane implicate, timp în care aceștia se prevalează de prezumția nevinovăției, potrivit legii.

Menţiune: Mercedes-ul care apare în imagini are doar un kit exterior ce-l face asemănător cu un performant G 63 AMG, însă capacul motorului dă de gol că este un G 350 d sau un G 400 d cu motor diesel în şase cilindri.

Motorul unui G 63 AMG original
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata