(video) Un cunoscut jurnalist auto din Ucraina s-a alăturat Forţelor Armate pentru a-şi apăra Patria

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Subiecte de ştiri auto şi maşini pentru test drive-uri vor exista mereu, însă Patria e una şi poate fi pierdută. De aceea, cunoscutul jurnalist auto Pavel Kaşiuk, cunoscut şi drept Paşa de la InfoCar, a decis să-şi lase ocupaţia şi să se alăture Forţelor Armate al Uncrainei.

Dintr-o fotografie postată pe paginile sale de socializare se poate observa că acesta a ales să apere Kievul de atacurile invadatorilor ruşi, oraş din care şi este originar.

Pavel Kaşiuk a fondat proiectul InfoCar.ua în anul 2006 şi îi este redactor-şef. De cele mai multe ori supraveghează activitatea echipei, dar încearcă să ia parte la toate test drive-urile realizate de portal. El crede că cea mai bună mașină pentru oraș este un crossover, iar maşina sa de vis este Bentley Bentayga.

Hobby-ul său este tragerea cu mare precizie, motiv pentru care este din 2015 autorul unui curs şi instructor în pregătirea lunetiştilor în cadrul Combat-ua, sub patronajul Statului Major General – o organizație de voluntari care oferă asistență militarilor ucraineni din zona de luptă din estul Ucrainei, implicată în instruirea lunetiștilor, repararea dispozitivelor optice, divers suport tehnic, material, medical, etc.

Are 36 de ani, este căsătorit, are doi copii.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/