(video) Pericol public pe drumul spre Leova. O mașină a fost direcționată pe contrasens

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Drumurile din Republica Moldova sunt departe de a fi 100% sigure, astfel că prudența la volan trebuie păstrată în permanență. Și este necesar de avut în vedere că nu toți participanții la trafic sunt pe deplin responsabili, generând situații de accident sau chiar accidente. Din această listă face parte și conducătorului microbuzului cu numere de înmatriculare MLN 342.

„Aș dori să aduc la cunoștința publicului o situație foarte periculoasă pe drumurile noastre. S-a întâmplat exact pe 9 mai, pe drum spre Leova. Probabil unii au chefuit prea mult atunci și s-au urcat băuți la volan. Ori șoferul în cauză e sinucigaș sau pur și simplu un tâmpit, căci avem mulți de acest gen pe drumurile noastre. După această situație, am prins un echipaj de poliție care venea în întâmpinare și am rugat să se implice. Ei foarte responsabili au reacționat. Sper că șoferul în cauză a fost identificat și sancționat. Grijă la drum!”, ne-a comunicat martorul ocular.

Amintim că, potrivit RCR, persoana care conduce un vehicul trebuie să fie aptă din punct de vedere medical, să posede cunoștințe şi să execute cerinţele prezentului Regulament, precum şi să posede dexteritatea necesară de a conduce în siguranţă vehiculul pe drum, printre altele.

Merită acest conducător auto să nu mai apară la volan pe drumurile publice după ceea ce și-a permis să facă?…

Situație de accident pe drumul spre Leova

Vezi și: (video) Nebunie curată! Un şofer a intrat pe contrasens pe strada Petricani şi s-a îndreptat frontal spre un camion

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise