(video) Peste 60 de accidente în ultimele 24 de ore în Chişinău! Iată unul cu o maşină de poliţie, filmat din aceasta

Săptămâna a început cu stângul în ce priveşte securitatea în traficul din capitală. Pe parcursul ultimelor 24 de ore, angajații Secției Supraveghere Transport și Circulație Rutieră din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău au documentat și înregistrat 62 accidente rutiere. Dintre ele, 61 s-au soldat din fericire doar cu pagube materiale, iar într-un singur caz a avut de pătimit o persoană.

Unul dintre aceste incidente a văzut implicarea şi a unei maşini de poliţie. S-a întâmplat în seara zilei de ieri la ora 18:10, la intersecția străzilor Alecu Russo și Nicolae Dimo.

Automobilul de model Dacia Duster, ce aparține SSTCR, condus de un șofer de 34 de ani, se deplasa pe str. A. Russo, în misiune de serviciu, cu girofarul și semnalul sonor inclus, atunci când în intersecție a fost lovit de o Toyota manipulată de un tânăr de 21 de ani. În rezultatul impactului nimeni nu a avut de suferit.

https://www.facebook.com/politiacapitalei.md/videos/295165745649305

Atât înregistrările video din automobilul de serviciu, cât și cele din adiacentul intersecției, au confirmat faptul că șoferul din Toyota a traversat intersecția la culoarea roșie a semaforului și nu a cedat trecerea automobilului Dacia. Astfel, în rezultat, a fost sancționat conform art. 242 alin. (2) Cod Contravențional ce prevede 6 puncte de penalizare și amendă în mărime de 1.500 lei.

Poliția Capitalei atenționează toți participanții la trafic că sunt obligați să cedeze trecerea vehiculelor de intervenție aflate în misiuni de serviciu, care au inclus semnalizarea luminoasă și sonoră!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/