(video) Pilotul F1 Lando Norris a urcat la volanul noului McLaren Elva. Primele impresii

Pe măsură ce noul McLaren Elva ajunge în fazele finale ale programului său de testare și dezvoltare înaintea primelor livrări în cursul acestui an, starul în ascensiune al McLaren Racing, pilotul de Formula 1 Lando Norris în vârstă de 20 de ani, a avut unica ocazie să urce la volanul acestei maşini exclusiviste şi să demonstreze experiența antrenantă pe care o poate oferi.

S-a întâmplat pe circuitul Silverstone, casa Marelui Premiu al Marii Britanii.

Cel mai recent produs din linia McLaren Ultimate Series este conceput pentru a oferi cea mai pură distilare a emoțiilor de conducere. Cu un motor V8 twin-turbo cu 815 CP, care alimentează cea mai ușoară mașină McLaren Automotive făcută până acum, Elva este capabilă de accelerație și manevrabilitate feroce, care este atât exploatabilă, cât și accesibilă.

Transformarea experienței de conducere se datorează unui sistem inovator de management al aerului activ (AAMS), care oferă un baldachin virtual deasupra cabinei de pilotaj a Elva, creând o experiență senzorială sporit mai bună și mai mult decât o coloană sonoră agitată ce provine din eșapamentul fin reglat al mașinii.

Iar Kenny Bräck, șef de test la McLaren Automotive, a supravegheat programul de testare și dezvoltare al celui mai entuziasmant produs al companiei britanice. Kenny a demonstrat această caracteristică cu un efect deosebit la Goodwood SpeedWeek acum câteva zile, cu un tur al circuitului care prezintă ritmul considerabil al mașinii și capacitățile de manevră jucăușe. Viteze de până la 280 de km/h au putut fi atinse chiar şi pe această pistă relativ compactă.

Apropo, la Goodwood SpeedWeek, McLaren a prezentat şi asta:

https://autoblog.md/galerie-foto-mclaren-si-mso-au-pregatit-o-livrea-gulf-admirabila-pentru-exclusivistul-elva/

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/