Atenție, șoferi! Circulația rutieră s-a reorganizat pe sensul de intrare în orașul Sîngera

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Atenție, șoferi! Circulația rutieră s-a reorganizat pe sensul de intrare în orașul Sîngera! A fost implementată o nouă schemă de organizare a circulației rutiere la intersecția străzii Chișinăului din Sîngera cu traseul R2 Chișinău-Bender-Tiraspol-M5.

Decizia e permanentă şi a fost luată pentru a reduce riscul comiterii accidentelor rutiere. De cealaltă parte, Primăria Sîngera afirmă că modificările s-au făcut la solicitarea Serviciului de Protecție și Pază de Stat.

Administratorul drumului de intrare în Sîngera a închis deja drumul în sensul de ieșire din oraş, fiind instalate indicatoarele rutiere corespunzătoare.

Acum, conducătorii auto se vor deplasa din Sîngera spre Chișinău doar pe strada Miorița, cu ieșire spre traseul R2 (pe lângă stația PECO).

Iar pe segmentul de drum al străzii Chișinăului, cuprins între traseul R2 Chișinău-Bender-Tiraspol-M5 și strada Serghei Lazo, circulația se va desfășura în sens unic de deplasare spre orașul Sîngera.

Toți participanții la trafic sunt îndemnați să se conformeze noilor modificări și să respecte prevederile regulamentului circulației rutiere.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/