(video) Poliția a găsit pe urme fierbinți persoana care a pus mâna pe geanta cu bani uitată la terasa unei benzinării din Chișinău

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Doi tineri de 20 și, respectiv 25 de ani, originari din mun. Bălți, sunt cercetați penal după ce au sustras o geantă cu bani lăsată fără supraveghere la terasa unei benzinării din sectorul Botanica al capitalei. Amintim că incidentul a avut loc în după amiaza zilei de marţi, 19 iulie.

Victima, un tânăr de 25 de ani, și-a uitat geanta în care avea 11.500 lire sterline, pe un scaun al terasei. Suspecții au profitat de moment și au sustras bunul, deplasându-se într-o direcție necunoscută.

Momentul infracțiunii a fost surprins de camerele de supraveghere, la ceea ce evident nu s-au gândit cei doi. Prejudiciul material cauzat a fost estimat la 266.287 de lei pentru doar o parte din sumă a fost recuperată, restul fiind deja cheltuită!

Pe cazul dat a fost inițiată o cauză penală pentru Furt, iar conform legislației persoana culpabilă de asemenea infracțiune riscă închisoare de la 5 la 10 ani.

Poliția face apel către cetățeni: dacă găsiți bani, bunuri materiale, anunțați imediat Poliția pentru a fi întoarse proprietarului!

Cmentariile sunt închise