in , ,

LOLLOL AngryAngry COOLCOOL OMGOMG LoveLove WTFWTF

(video) Poliţia a stricat planurile celor veniţi aseară la Pruncul drift zone. În nici 10 minute toţi s-au împrăştiat

Apariţie neaşteptată la aşa-numitul poligon Pruncul Drift Zone de lângă piaţa auto Pruncul. Puţin probabil să fi fost din pură coincidenţă, dar un echipaj INSP a venit la faţa locului după ce cineva i-ar fi turnat pe petrecăreții cu maşini care s-au adunat acolo către miezul nopţii.

După nici 10 minute, toată lumea s-a împrăştiat care şi pe unde, un scenariu demn de filmele Fast & Furious dacă este să luăm în considerare şi aşa-zisul offline.

“În seara zilei de ieri, după ora 23:00, după ce avusese loc repartizarea echipajelor care urmau să activeze în tura de noapte, unul dintre ele s-a deplasat la faţa locului pentru a verifica situaţia şi a depistat mai multe mașini care se aflau în acea zonă. Adevărul este că nu s-a comis nimic, probabil abia se pregăteau să organizeze ceva. La sosirea echipajului, în decurs de 5-7 minute toate mașinile s-au împrăștiat”, a declarat Diana Fetco, șefa Secției Comunicare și Protocol al IGP.

Atenţie, clip necenzurat!

VIDEO: tiktok.com/@_adrianplotnic_

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa [email protected], iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Vezi şi: