(video) Poliția din Republica Cehă caută un șofer care a ieșit să se plimbe pe autostradă cu un monopost GP2

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Poliția din Republica Cehă caută să tragă la răspundere un șofer care a condus în weekend, pe o autostradă ce leagă Praga de hotarul cu Germania, un monopost de curse GP2 în culorile unui Ferrari F2004.

Neobișnuita apariție în trafic a fost filmată de mai mulți conducători auto, iar poliția despre cele întâmplate a aflat tot în urma vizualizării de imagini video devenite virale în rețeaua virtuală.

Pe drumurile publice de pe teritoriul Uniunii Europene este interzisă conducerea unor astfel de mașini de curse.

Interesant este că o situație similară s-a întâmplat și în septembrie 2019. Aceeași mașină a fost observată pe aceeași porțiune de drum și, deși polițiștii l-au depistat pe proprietar în baza camerelor din trafic, bărbatul a negat că anume el se afla la volan.

Dar cine era, nu s-a aflat nici până astăzi din cauza căștii care acoperea fața făptașului, astfel încât nu au putut și nu au mai fost înaintate acuzații. De altfel, dacă se depista vinovatul, îl aștepta o amendă de câteva zeci de mii de euro și o interdicții de a utiliza drumurile publice timp de un an.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/