(video) „Poliţia nu poate face nimic”. Cum un șofer și-a făcut plinul într-o benzinărie, după care a şters putina

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

„Poliţia nu poate face nimic”. Este mesajul scris cu o anumită disperare, trimis la adresa redacției noastre, de către un angajat al unei stații de alimentare de pe traseul Chișinău-Bălţi. Acesta a fost mințit de către un şofer care a şters putina după ce l-a deservit.

În noaptea zilei de 29 iunie, la ora 2:05, s-a apropiat pentru alimentare un BMW cu un tânăr la volan, care a cerut să i se facă un plin de motorină. Zis şi făcut, s-a pompat în rezervor carburant în sumă de 1.070 de lei.

Aflând suma, individul i-a spus angajatului staţiei că merge să achite cu cardul după ce parchează maşina. A parcat automobilul, a intrat la prietenii săi, dar nu s-a apropiat să achite. În schimb s-a întors înapoi, a urcat la volan, a ieşit pe contrasens şi a plecat.

„Am solicitat intervenția poliției. S-a întocmit un dosar, dar nu este niciun rezultat şi nici nu-şi dau interesul să rezolve cazul. Există filmări de pe camere, se vede atât maşina cu plăcuţele sale, cât şi făptaşul, dar poliția totuși nu rezolvă nimic.”

Ulterior, cu forțe proprii, angajatul stației a reușit să găsească mașina în cauză într-o parcare din cartierul Telecentru din capitală, doar că poliţia din nou nu doreşte să se implice. Automobilul de model BMW Seria 5 se oferă în chirie şi administratorul a refuzat să ofere informații despre cine l-a luat în acea zi. Ulterior, la fel precum poliţistul, doamna Natalia a încetat să mai răspundă la telefon.

S-a găsit serviciul de închiriere prin această reclamă, cu un clip preluat dintr-un cont de TikTok, plasată într-un grup de Facebook.

„Cazul dat a avut loc la data de 29 iunie și deja suntem în luna august. Nu am primit niciun apel de la Inspectoratul de Poliție la care m-am adresat, iar persoana care se ocupă de caz nu răspunde la telefon. Dar atunci când am scris plângere mi s-a spus direct în față: „Noi vom căuta, dar nu se știe ce vom rezolva. Luați și căutați voi.”

Dacă îl recunoașteți pe individul din imagini, apelați 112 sau dați-ne de ştire.

Cmentariile sunt închise