(video) Poliţia vă poate telefona înainte de culcare sau chiar noaptea. Experiența trăită de un şofer

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Un şofer originar din regiunea din stânga Nistrului, dar care la moment locuieşte în Chişinău şi utilizează un automobil înmatriculat în regiune, a povestit într-un scurt clip video cum a fost uimit de acţiunile unui echipaj de poliţie de pe malul drept, chiar dacă nu există o mare simpatie faţă de separatiști.

Membrii echipajului au fost lăudaţi pentru că nu s-au arătat indiferenți, chiar dacă au avut de-a face cu o maşină cu numere străine. Patrulând, aceştia au observat automobilul lăsat cu lumina aprinsă, iar pentru că în habitaclu exista un număr de contact la vedere, au apelat proprietarul chiar la acea oră târzie.

Bărbatul a fost iniţial nedumerit de apel şi a crezut că e o glumă sau că e victima unui răufăcător. Totuşi, când a ieşit afară, s-a convins că l-au contactat ale noastre forţe de ordine. Acesta le-a mulţumit de câteva ori, inclusiv pe această cale online.

VIDEO: facebook.com/angelica.croitoru.9

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise

slot gacor https://dapurberita.tubaba.go.id/kontak/