(video) Porsche introduce alte trei versiuni pentru Panamera facelift, inclusiv modelul de top cu 700 CP

După premiera din august a primelor versiuni actualizate a modelului Porsche Panamera, producătorul german anunţă acum altele trei care completează familia. Este vorba despre Panamera Turbo S E-Hybrid, Panamera 4 E-Hybrid şi Panamera 4S.

Caracteristici cheie:

  • Noul Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid devine modelul flagship în această familie. Este un automobil cu unitate de propulsie plug-in hybrid, care livrează acum în total 700 CP şi 870 Nm de cuplu (anterior oferea 680 CP/850 Nm).
    • Sub capotă combină un motor V8 biturbo de 4.0 litri cu 571 CP (anterior 550), un motor electric cu 136 CP/400 Nm şi o baterie litiu-ion cu o capacitate de 17.9 kWh (anterior 14.1 kWh).
    • În combinaţie cu o cutie de viteze PDK cu opt rapoarte şi dublu ambreiaj, în carcarsa căreia este integrat motorului electric menţionat, dar şi un sistem de tracţiune integrală şi pachet Sport Chrono standard, modelul poate face 0-100 km/h în doar 3.2 secunde (-0.2 s) şi atinge o viteză maximă de 315 km/h (+5 km/h).
    • Autonomia în regim electric se ridică la 50 de km în ciclu WLTP EAER City.
  • Noul Porsche Panamera 4 E-Hybrid este la fel un PHEV, dar cu motor V6 biturbo de 2.9 litri sub capotă, care livrează 330 CP. Acesta este asistat de aceleaşi agregate, ca şi în cazul modelului de top, însă în total sistemul livrează 462 CP/700 Nm. Modelul poate face 0-100 km/h în 4.4 secunde (-0.2 s) şi atinge o viteză maximă de 280 km/h (+2 km/h). Autonomia în regim electric se ridică la 56 de km în ciclu WLTP EAER City.
  • Acum, toate cele trei modele plug-in hybrid care există în familia Panamera, pot fi comandate pentru prima dată în una din caroseriile: sports saloon, Executive (cu ampatament lung) sau Sport Turismo.
  • De asemenea, toate vin standard cu un încărcător Porsche Mobile Charger care poate asigura o capacitate de încărcare de până la 7.2 kW. Încărcarea este posibilă și de la punctele publice de încărcare, utilizând un cablu Mode 3.
  • Noul Panamera 4S facelift, care este încă alimentat de un motor V6 biturbo de 2.9 litri cu 440 CP/550 Nm, atinge 0-100 km/h în 4.1 secunde (-0.1 s) cu pachetul Sport Chrono. Are o viteză maximă de 295 km/h (+6 km/h).
  • Modelul 4S beneficiază de toate caracteristicile optimizate ale celei mai recente actualizări a modelului și este echipat standard cu o bară de protecţie frontală Sport Design, opțională anterior. Aceasta are grile de admisie a aerului și deschideri laterale mari de aer pentru răcire.
  • Opțiunile disponibile includ stopuri fumurii Exclusive Design cu animație dinamică Coming/Leaving Home, trei modele de jante noi de 20/21 inci și două noi culori exterioare (Cherry Metallic şi Truffle Brown Metallic).
  • Sistemul Porsche Communication Management (PCM) dispune de o rezoluție mai mare a ecranului și include funcții și servicii digitale suplimentare, cum ar fi un sistem de control vocal Voice Pilot mai bun, un Risk Radar pentru semnalizarea rutieră și informațiile privind pericolele, Apple CarPlay wireless și multe alte servicii Connect.
  • Șasiul și sistemele de control au fost reglate pentru sportivitate și confort în toate noile modele Panamera. În unele cazuri, a fost pusă în aplicare o strategie de control complet nouă. O nouă generație de sistem de control a direcției și anvelope noi asigură o dinamică laterală mai bună și o precizie mai mare.
  • Nava amiral Panamera Turbo S E-Hybrid vine standard cu toate sistemele de șasiu și control disponibile în prezent, cum ar fi sistemul de stabilizare a ruliului Porsche Dynamic Chassis Control Sport (PDCC Sport), care include Porsche Torque Vectoring Plus (PTV Plus), sistemul de roţi directoare spate cu Power Steering Plus, precum și mecanismele de frânare carbo-ceramice Porsche Ceramic Composite Brake (PCCB).

Noile modele Porsche Panamera sunt disponibile la comandă acum și vor fi în centrele auto Porsche de la începutul lunii decembrie. Preţurile de start oficiale ale tuturor modelelor disponibile pe piaţa din Republica Moldova pot fi consultate aici.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/