(foto) A rămas atât de impresionat de un Rolls-Royce, încât a decis să-şi comande un altul cu “irisul” fiicei sale pe el

Compania Rolls-Royce a reușit să vândă un sedan Phantom cu adevărat unic în schimbul a 888.000 de lire sterline, bani transferaţi în sprijinul cercetării alergiei de către experţii de la Evelina London Children’s Hospital.

Britanicii au lucrat alături de artistul britanic și sculptorul Marc Quinn pentru ca pe corpul automobilului de lux să apară desenat irisul unui ochi uman!

Vezi şi: (foto/video) Cele mai impresionante proiecte din anul 2018 ale companiei Rolls-Royce

Licitaţia l-a găsit pe proprietar foarte rapid: un om a cărui nume nu a fost dezvăluit de Rolls-Royce, dar care este un vechi şi respectat colecţionar de automobile ale mărcii. Noul Phantom care îi va completa colecţia are desenat cu vopsea, nu colantat, irisul unui ochi uman care a fost mărit în dimensiuni de câteva ori.

Sursă de inspiraţie a proiectului este numită seria de lucrări ale lui Marc Quinn – We Share Our Chemistry with the Stars – care foloseşte irisurile celebrităţilor.

Câştigătorul licitației a rămas atât de impresionat de munca lui Quinn, încât a comandat de la el şi Rolls-Royce un al doilea automobil, dar de această dată livreaua sedanului va fi reprezentată de irisul fiicei sale mai mari.

Vezi şi: (foto) Un colecţionar şi-a primit al 12-lea Rolls-Royce vopsit într-o a zecea culoare „proprie”

Cmentariile sunt închise