(video) Porsche le-a dat poliţiştilor austrieci un 911 Carrera pentru patrulare

Compania Porsche a transmis poliţiei din Austria un coupe sport 911 Carrera. Automobilul va fi folosit în calitate de maşină de serviciu până în luna octombrie a acestui an şi va putea să prindă vitezomani pe autostrăzile ţării.

Astfel, inspectorii norocoşi vor avea ocazia să conducă un Porsche 911 Carrera într-o versiune de bază. Aceasta vine cu un motor de 3.0 litri care produce 370 de CP. În dependenţă de cutia de viteze aleasă, maşina cu tracţiune spate poate accelera până la 100 de km/h în 4.6 sau 4.4 secunde.

Automobilul a mai primit o schemă de culori care este tradiţională pentru maşinile poliţiei austriece, un girofar pe acoperiş şi o staţie radio.

https://www.facebook.com/BundesministeriumFuerInneres/videos/813772922106818/

Porsche le-a oferit autorităţilor din Austria maşina pentru a marca astfel colaborarea istorică şi de lungă durată pe care o au. Forţele de ordine locale avea cândva în dotare automobile ale mărcii germane în calitate de mijloace de transport de serviciu.

De exemplu, în anii ’60 poliţia folosea modele 911 Targa, iar odată s-a mai întâmplat ca austriecii să aibă o flotă de decapotabile – 40 de exemplare Porsche 356.

Vezi şi: (video) Ştiai asta? Poliţia română are în dotare un Porsche 911 Turbo!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/