(video) Predicția unui fost designer al BMW și Ferrari. Opt mașini care vor deveni în viitor clasice căutate

Celebrul designer auto Frank Stephenson a făcut o predicție despre câteva mașini pe care le consideră drept viitoare modele clasice, unele care vor fi căutate. Lista sa include modele marca BMW, Porsche, Alfa Romeo, Citroen și Vauxhall/Opel, precum și două modele Honda simultan.

https://youtu.be/opzrUENjXow

Expertul originar din Maroc a explicat de ce, în opinia sa, fiecare din mașinile din topul său ar trebui să devină deosebit de valoroase în viitor. Evaluările sale nu se rezumă doar la aspect și design interior, ci și din punct de vedere tehnic.

De exemplu, prima generație BMW Z4 Coupe, Honda S2000 și Porsche 911 în caroserie 997 au fost inclusiv în clasamentul personal datorită motoarelor natural aspirate ce le propulsează, unei cantități moderate de sisteme electronice și caracterului de mașină pentru șoferi în general.

Designerul a ales și hot-hatch-ul Vauxhall GTC VXR (Opel Astra OPC) pentru o combinație reușită de accesibilitate, aspect și putere, în timp ce Alfa Romeo Brera și Honda CR-Z au fost alese doar datorită designului. Interesant este că lista cuprinde și fostul model flagship al mărcii Citroen – C6.

În vârstă de 61 de ani, în cariera sa Frank Stephenson a reușit să muncească în companiile Ford, BMW, MINI, Ferrari, Maserati, FIAT, Lancia, Alfa Romeo și McLaren. El a muncit la aspectul unor modele precum BMW X5 E53, Maserati MC12, Ferrari F430, McLaren P1, etc. Revista Motor Trend l-a numit “unul dintre cei mai influenți designeri auto ai timpurilor noastre”.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/