(video) Pregătit pentru apocalipsă. Noul Land Rover Defender a fost pus pe șase roți

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Apocalypse Manufacturing, o companie americană cunoscută pentru construcția de autovehicule cu șase și patru roți motrice pentru a combate toate scenariile de pe șosea și în afara sa, introduce modelul World Ender. Este numit primul și deocamdată singurul Land Rover Defender de ultimă generație din lume, cu un nou stil de caroserie.

Mastodontul cu șase roți motrice a fost creat în peste un an de muncă. Acest model de ultimă generație redefinește aventura și capacitatea, oferind performanță și exclusivitate de neegalat, rezultatele fiind suficient de impresionante pentru a rivaliza cu legendarul Mercedes-AMG G 63 6×6.

Caracteristici cheie:

  • Baza proiectului este un Defender V8 Carpathian Edition din 2023. SUV-ul cu cinci uși a păstrat ampatamentul din fabrică, însă caroseria i-a fost alungită pentru adăugare unei bene deschise, sub care a apărut a treia osie.
  • Sub capotă s-a păstrat V8-ul supercharged de 5.0 litri, pe benzină, care produce 525 CP şi 625 Nm. Acesta a beneficiat de o protecție ranforsată dedesubt. Eșapamentul însă este custom și are terminații scoase pe lateral.
  • Noile aripi de la roți au făcut caroseria mai lată cu peste 50 de milimetri. Cât privește roțile, acestea sunt formate din jante personalizate la 20 inchi și anvelope de teren cu un diametru exterior de tocmai 38 de inchi!
  • Printre altele, mașinăria dispune de o suspensie pneumatică modificată cu un lift kit, care poate schimba garda la sol într-un interval de 203 milimetri.
  • World Ender se mai remarcă printr-o vopsea mată a caroseriei, un bullbar frontal, praguri laterale din oțel, lumini suplimentare pe plafon și un suport pentru bagaje pe acoperiș. O roată de rezervă de dimensiuni normale este amplasată în benă și ocupă o parte semnificativă a volumului. Schimbările de la interior se rezumă la implementarea de materiale rezistente la intemperii.

Mașina este în vânzare publică. Preț – 375.000 de dolari.

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise