(video) Premieră: Acura RDX facelift debutează cu o cabină “dramatic mai silenţioasă”

Actuala generaţie Acura RDX, un SUV care poate a ajuns în atenția concetățenilor noştri stabiliți în SUA, dar şi găsit deja pe drumurile din Moldova, a suferit un facelift. Schimbările nu au afectat însă înfăţişarea sa, ci se ascund mai degrabă în detalii.

Cel mai bine vândut SUV din segmentul său din 2006 a fost restilizat cu un exterior chiar mai distinctiv și sportiv, alături de un interior mai silențios și mai premium.

Caracteristici cheie:

  • Modelul a beneficiat de o nouă bară de protecţie frontală cu elemente laterale verticale în stilul lui MDX. Rama grilei radiatorului a fost subțiată. Terminaţiile eşapamentului au standard o formă dreptunghiulară (rotunde sunt doar pe versiunile sportive A-Spec). Paleta de culori şi oferta de jante de până la 20 de inci a fost completată cu noi opţiuni.
  • Interiorul în sine nu s-a schimbat. A apărut doar suport wireless pentru interfețele Apple CarPlay şi Android Auto, alături de Amazon Alexa, un încărcător wireless pentru telefoane, iar maşinile cu pachet sport A-Spec au un volan turtit în partea inferioară, printre alte detalii.
  • Situaţia de sub capotă la fel nu s-a schimbat. Motorul de bază este un benzinar turbo cu patru cilindri şi volum de 2.0 litri, care produce 276 CP. Cutia de viteze este una automată în 10 trepte. Însă la ralanti funcţionează acum cu 950 rpm în loc de 1.100, aceasta fiind una dintre soluţiile folosite pentru confortul acustic sporit.
  • Se poate alege între tracţiune faţă sau un sistem Super Handling AWD cu ambreiaje individuale pentru conectarea roţilor posterioare. În plus, au fost recalibrate modurile electronice de conducere şi amplificatorul electric al frânelor, iar setările suspensiei opţionale adaptive au fost modificate pentru a face diferența mai vizibilă dintre modurile Comfort și Sport.
  • Marea noutate este prezenţa standard a unui sistem activ de izolare fonică. Inginerii companiei spun că, inclusiv prin intermediul său, cabină a devenit “dramatic mai silenţioasă” decât anterior. Mai multe microfoane speciale captează zgomotul, sistemul audio inversează semnalul primit și îl emite prin difuzoare într-o antifază.
  • Cu toate acestea, s-a lucrat şi la soluţiile tradiționale de izolare fonică. Materialul absorbant din planşa de bord și portierele frontale a fost schimbat, au fost instalate noi geamuri frontale și a apărut o izolație suplimentară în aripile frontale. Iar maşinile cu pachet Advance opțional mai dispun de o izolare fonică a capotei, a tunelului central, a portierelor posterioare și a portbagajului.
  • Versiunea specială PMC Edition a fost păstrată în gamă. Caracteristica sa principală este vopsirea și asamblarea manuală nu pe linia principală de asamblare, ci la Performance Manufacturing Center din Ohio, acolo unde se naşte modelul Acura NSX. Toate modelele PMC Edition au aceleași culori exterioare și materiale de finisare ca și modelul sportiv menţionat. Procesul de vopsire în mai multe straturi și lustruirea unui corp durează cinci zile.
  • SUV-ul prefacelift Acura RDX PMC Edition avea o culoare portocalie și un interior negru, iar tirajul era de 360 ​​de exemplare. Acum, a fost selectată o culoare exterioară exclusivă Long Beach Blue Pearl, iar interiorul are o tapițerie alb-negru Orchid Milano combinată cu cusături albastre. Doar 200 astfel de maşini vor fi fabricate.

Vânzările lui Acura RDX facelift pe piața SUA vor începe în noiembrie.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/