(video) Premieră: BMW va prezenta la Geneva noul M760Li xDrive

BMW intră într-o luptă directă cu Audi și Mercedes-Benz pe segmentul limuzinelor sportive cu ajutorul noului M760Li xDrive care urmează să fie expus în mai puțin de o lună în standul bavarezilor de la Salonul Auto de la Geneva. Noul model va intra într-o competiție dură cu rivalii Audi S8 plus și Mercedes-Benz S65L AMG 4MATIC.

Marea noutate în cazul lui M760Li xDrive este motorul de sub capotă care pare să fie preluat de pe Rolls-Royce Ghost și lucrat de inginerii BMW Motorsport. Astfel, unitatea V12 TwinPower Turbo produce 610 cai putere și livrează 800 Nm. Forța este suficientă pentru ca acul vitezometrului să urce până la 100 km/h în doar 3.9 secunde sau până la o viteză maximă limitată electronic la 250 km/h. În cazul în care se optează pentru pachetul opțional M Drivers Package, viteza va fi limitată electronic la 305 km/h.

BMW M760Li xDrive

Pentru a garanta aceste cifre, specialiștii BMW au setat pentru un mod mai sportiv de rulare cutia automată Steptronic Sport cu opt rapoarte. Pentru mai multă aderență și accelerații rapide, cutia transferă tot cuplul pe toate roțile cu ajutorul sistemului de tracțiune integrală xDrive.

Test Drive Comparativ: BMW 7 G12 vs MB S-Class W222 (video)

Prin urmare, noul BMW M760Li xDrive este mai lent la accelerație cu doar 0.1 secunde față de Audi S8 plus și mai rapid cu 0.4 secunde decât Mercedes-Benz S65L AMG 4MATIC.

Cât privește interiorul, noul BMW M760Li xDrive va excela atât printr-un nivel înalt de lux, cât și prin accente sportive reprezentate de logo-urile M sau V12 care vor putea fi găsite și în habitaclu. Cei care vor opta pentru noul M760Li se vor bucura de cele mai bune materiale în interior din cele disponibile pe noua Seria 7, tehnologii moderne, inclusiv de recunoaștere a gesturilor, și o sumedenie de sisteme de asistență.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/