(video) Premieră: Ediţia limitată Bentley Continental GT Pikes Peak

Bentley a anunțat detalii despre un uimitor Continental GT în ediţie limitată care marchează o realizare record în cadrul evenimentului International Climb Hill din SUA, lucru care s-a întâmplat în acest an centenar de existenţă a mărcii.

Modelul este disponibil la comandă din decembrie 2019, asta dacă stocul încă nu a fost epuizat. Preţul de start nu a fost comunicat.

Noua ediție limitată se remarcă printr-un bodykit de caroserie din fibră de carbon și o vopsea Radium pregătită de divizia Mulliner, una care oglindeşte schema de culori utilizată pe maşina cu ajutorul căreia a fost stabilit recordul. Detalii într-un negru lucios au fost adăugate de asemenea pe inserţiile barei de protecţie faţă, panoul de acoperiș, oglinzile retrovizoare, marginile farurilor, stopurilor şi geamurilor, pe liniile laterale şi din abundenţă în partea posterioară.

Mecanismele de frânare au primit nişte etriere finisate în culoarea Acid Green, anvelopele Pirelli P Zero Color Edition au la fel un finisaj Radium, iar o inscripţie Pikes Peak pe aripi confirmă apartenența unei ediţii limitate de maşini. Jantele Mulliner Driving Specification de 22 inci şi finisate într-un negru lucios sunt standard. O grilă “100” opțională este un memento pentru faptul că impresionanta realizare a avut loc în anul centenarului Bentley.

În interiorul maşinii, Alcantara cu cusături contrastante în nuanţă Radium împodobește o mare parte din zonele moi, asortate cu piele Beluga. Volanul are un design tip fagure al cusăturilor și un marcaj la ora 12 în nuanţă ​​Radium, aşa cum avea şi maşina de curse. Abundenţa de inserţii din fibră de carbon este completată de o consolă centrală în Piano Black. La fel pe planşa de bord există o grafică care prezintă o secțiune a pistei Pikes Peak, în total cinci diferite vor fi oferite la alegere pentru cele 15 autovehicule, împreună cu timpul record cronometrat.

Broderia Pikes Peak pe tetierele scaunelor în culoare Radium, inserţiile Pikes Peak de pe praguri și grilele exclusive pentru difuzoarele sistemului audio B&O în finisaj negru anodizat și Radium contribuie la îmbunatățirea aspectul interior. Cabina de lux mai include display-ul rotativ Bentley, covoraşe speciale și Front Seat Comfort Specification.

La fel ca şi exemplarul Continental GT, cu ajutorul căruia s-a înregistrat recordul la Pikes Peak, acest nou model dispune de cel mai avansat motor cu 12 cilindri pe care îl are Bentley în palmares. Acest puternic propulsor W12 dezvoltă 635 CP și 900 Nm de cuplu, accelerând fără efort coupeul de pe loc şi până la 100 de km/h în 3.7 secunde. Viteza maximă este limitată la 333 de km/h.

https://autoblog.md/foto-bentley-a-pregatit-editia-limitata-pikes-peak-bentayga-cu-ocazia-stabilirii-unui-record/

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

slot gacor https://dapurberita.tubaba.go.id/kontak/