(video) Premieră europeană: Noile SEAT Ibiza şi Arona facelift

Aceste modele au debutat în anul 2017 la o diferenţă de câteva luni, însă de această dată cei de la SEAT au decis să le prezinte în format actualizat “la pachet”. Premiera noilor SEAT Ibiza şi Arona facelift a avut loc în această dimineaţă.

De la prezentarea sa în 2017, SEAT Arona a devenit un succes, fiind vândut în peste 350.000 de exemplare, iar SEAT Ibiza este pe cale să depăşească reperul de şase milioane de unităţi fabricate din 1984 de-a lungul a cinci generaţii.

Caracteristici cheie sau ce s-a schimbat pe Ibiza:

  • Standard include acum faruri LED (full LED ca opţiune). Barele de protecţie sunt minor retuşate.
  • Noile modele de jante din aliaj (17-18 inci) reîmprospătează aspectul și numele modelului în litere scrise de mână pe spate, împreună cu noul logo SEAT în finisaj cromat în două tonuri, adăuga o notă estetică elegantă. Nouă culori sunt disponibile pentru caroserie (două noi). Specificaţiile disponibile sunt Reference, Style, Xcellence şi FR.
  • La interior, un tablou de bord moale complet nou, cu sisteme centrale de infotainment mai mari, plutitoare – acum plasate într-o poziție ridicată pentru a spori ergonomia – precum și un nou volan multifuncțional proiectat ergonomic, îmbrăcat în piele Nappa, evidențiază noul limbaj interior, alături de tehnologia de iluminat ambiental și a deflectoarelor de aer iluminate nou proiectate. Sunt disponibile şi noi variante de tapiţerie.
  • Monitorul sistemului multimedia poate măsura 8.25 sau 9.2 inci. Tehnologia Wireless Full Link aduce suport de Android Auto, Apple CarPlay şi conectivitate SEAT CONNECT (cu e-SIM şi eCall). Sistemul de infotainment are şi un asistent vocal. Panoul de bord din spatele volanului poate fi unul digital de 10.25 inci. Pasagerii din faţă au acces la două porturi USB-C.
  • Noile sisteme de asistență pentru șofer, cum ar fi Travel Assist, oferă o conducere semi automatizată pe întregul interval de viteză. Iar cu Lane Assist, Side Assist, Traffic Sign Recognition și High Beam Assist, SEAT Ibiza facelift a fost adaptat tendinţelor de ultimă oră de pe piaţă.
  • Sub capotă, noul SEAT Ibiza facelift va oferi șase propulsoare diferite la alegere: benzinar MPI de 1.0 litri cu trei cilindri (80 CP şi 93 Nm) + cutie manuală în cinci trepte; 1.0 EcoTSI cu trei cilindri (95 CP şi 175 Nm) + cutie manuală în cinci trepte; 1.0 EcoTSI cu trei cilindri (110 CP şi 200 Nm) + cutie manuală în şase trepte sau DSG cu şapte trepte şi dublu ambreiaj; 1.5 EcoTSI cu patru cilindri (150 CP şi 250 Nm); şi un benzinar 1.0 TGI care consumă şi CNG (90 CP şi 160 Nm) + cutie manuală în şase trepte.

Caracteristici cheie sau ce s-a schimbat pe Arona:

  • A apărut noua echipare Xperience (înlocuieşte Xcellence). Standard include acum faruri LED (full LED ca opţiune).
  • Un aspect mai puternic este redat de o față actualizată cu o bară de protecție nou proiectată, inclusiv cu proiectoare noi anti ceaţă, alături de un spoiler spate și un difuzor nou. Grila de radiator diferă în funcţie de specificaţie: Reference, Style, Xperience şi FR.
  • Sunt disponibile trei noi modele de jante (17-18 inci), 10 culori pentru caroserie (trei noi), trei culori pentru acoperiş (una nouă).
  • Noul sistem din dotare Park Assist parchează automat mașina fără efort.
  • Restul modificărilor/noutăţilor sunt identice cu cele anunţate pentru Ibiza!

Noile SEAT Ibiza şi Arona facelift vor intra în producție în al treilea trimestru al anului curent. Cu motoare diesel nu vor mai exista, aşa cum a fost din momentul lansării lor în 2017!

Evenimentul de prezentare în reluare:

https://youtu.be/JZEVEXSWSy8
https://youtu.be/jnS9CPgOAOs
https://youtu.be/XSeqCyQ8CsY
https://youtu.be/UOZK7UMcqV4
https://youtu.be/u-CoWt1HKBc
https://youtu.be/MuVV6-dMK4o
https://youtu.be/9w1_jEL7oWM

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/