(video) Au și noul Range Rover. Poliția din Turcia se laudă cu o flotă de mașini sport, proaspăt confiscate

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Nu ca în Emirate, dar cât de cât.🙂 Poliția din Turcia s-a lăudat că are o proaspătă flotă de mașini scumpe în valoare totală de aproximativ 3.5 milioane de dolari. După cum scrie Daily Telegraph, citând o declarație a ministrului local de Interne, Ali Yerlikaya, toate au fost confiscate de la traficanți de droguri.

Oficialul de la Ankara a menționat că mașinile au ajuns pe mâinile poliției după o serie de operațiuni organizate în Istanbul. Acestea au fost organizate împotriva unei comunități criminale conduse de un anume Hakan Ayik, averea căruia este estimată la un miliard de dolari, fiind considerat unul dintre cei mai mari traficanți de droguri din lume.

Conform informațiilor din presă, se presupune că Ayik și-a desfășurat până acum afacerile fără teama de a fi arestat și s-a zvonit că plătea lunar peste un milion de dolari unor oficiali guvernamentali și militari corupți pentru protecție.

Poliția a arestat peste 35 de persoane. Hakan Ayik, unul dintre cei mai căutați bărbați din lume, a fost reținut în Turcia pe 2 noiembrie. Cunoscut drept șeful „cartelului australian”, Ayik și gruparea sa au fost încătușați luna trecută în Turcia, de unde se presupune că își conducea imperiul drogurilor după ce a fugit din Australia în 2010, înainte ca poliția din NSW să-l poată aresta pentru presupusa sa implicare într-un transport masiv de heroină.

Autovehiculele confiscate, despre care s-a aflat că au fost cumpărate cu bani murdari, au fost predate poliției prin hotărâre judecătorească. În total sunt 23, printre care se numără un Bentley Continental GT, un Porsche Taycan, un Ferrari 488 și chiar mai multe SUV-uri premium, precum cel mai nou Range Rover sau Mercedes-Benz GLS.

Nu s-a precizat cum anume este planificată utilizarea mașinilor primite, însă acestea au deja livrea corespunzătoare pe caroserie cu inscripția TRAFIK POLISI și girofaruri pe acoperiș.

Cmentariile sunt închise