(video) Premieră exclusivă de la Netflix. Film documentar despre Michael Schumacher

Utilizatorii platformei video Netflix din întreaga lume pot privi de astăzi un film documentar despre viaţa şi activitatea lui Michael Schumacher! Fiind compus din interviuri exclusive și imagini de arhivă, acest documentar urmărește să arate un portret intim al septuplului campion mondial de Formula 1.

Filmul numit Schumacher, cu o durată de aproximativ două ore şi potrivit pentru privit de către copii mai mari de 13 ani, este dublat cel puţin în limba rusă şi include subtitrări în limba română!

În producţia peliculei aprobate de familia Schumacher au participat şi câţiva membri ai acesteia precum – fratele Ralph, soția Corinna și copii săi. În plus, fostul șef al Ferrari Luca di Montezemolo, șeful FIA Jean Todd și fostul șef de Formula 1 Bernie Ecclestone au luat parte.

De asemenea, despre caracterul lui Michael Schumacher povesteşte rivalul său Mika Hakkinen, precum şi alţi piloţi – Sebastian Vettel şi David Coulthard.

În general, filmul ar trebui să înfățișeze o biografie de curse a lui Schumacher, de la karting până la ultimul mare titlu. După cum a precizat secretarul de presă al pilotului, Sabina Kem, “acesta este un cadou din partea familiei sale pentru iubitul lor soț și tată”.

Filmul este difuzat începând cu 15 septembrie în cinstea împlinirii a 30 de ani de la debutul lui Schumacher în Formula 1, în cadrul ediţiei din 1991 a Marelui Premiu al Belgiei.

Amintim că Schumacher s-a retras din curse în 2012. Ulterior a avut de suferit răni grave într-un accident de schi în 2013, iar de atunci şi până la această oră se continuă proceduri de recuperare cu speranţa că într-o bună zi se va face bine.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/