(video) Premieră la Pebble Beach: Rivalul de serie al lui Rimac Nevera şi-a făcut debutul public

În acest weekend, în cadrul evenimentului The Quail, A Motorsports Gathering, dar şi în cadrul Concursului de Eleganţă de la Pebble Beach din California, a debutat în premieră mondială primul exemplar de serie a modelului Pininfarina Battista, dar şi într-o premieră locală modelul Battista Anniversario.

Amintim că modelul are la bază platforma noului Rimac Nevera.

Înainte de a ajunge la locaţia propriu-zisă, primul aşa-numit hyper GT pur-electric din lume și-a făcut debutul dinamic pe drumurile din California.

Primul exemplar din cele 150 a primit o caroserie din fibră de carbon cu textură expusă la vedere şi finisată într-o culoare neagră, menită să demonstreze clienţilor posibilităţile programului de personalizare.

Caroseria și jantele din aliaj de aluminiu forjat Impulso, lustruite de precizie, sunt completate de un interior rafinat cu scaune Pilota opționale, finisate în piele neagră și cu tapiţerie matlasată din Alcantara în Iconica Blu, cu cusături contrastante în aceeaşi nuanţă, completate de un Interior Jewellery Pack ce include inserţii din aluminiu anodizat periat cu finisaj de culoare neagră.

La Monterey Car Week publicul select a putut vedea şi un Battista Anniversario. Limitat la doar cinci vehicule pentru tot globul, acesta reprezintă apogeul designului Pininfarina cu câteva upgrade-uri aerodinamice și detalii personalizate, oferindu-i o personalitate dinamică unică.

Amintim că Battista va fi deocamdată cea mai puternică mașină proiectată și construită vreodată în Italia și va oferi un nivel de performanță care este de neconceput astăzi în oricare alta sport stradală cu motor cu ardere internă.

Fiind mai rapidă decât un monopost de Formula 1 actual în sprintul său de la 0 la 100 km/h (sub 2.0 secunde) și cu 1.900 CP și 2.300 Nm de cuplu generaţi de patru motoare electrice, Battista combină ingineria și tehnologia extremă într-un pachet cu emisii zero.

Bateria de 120 kWh îi va putea asigura, conform estimărilor, o autonomie maximă de peste 500 de km în ciclul realist WLTP.

Nu mai mult de 150 de exemplare vor fi asamblate manual la atelierul Pininfarina SpA din Cambiano, Italia.

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/