(video) Premieră: Mazda introduce noul BT-50 – unul dintre cele mai stilate pickup-uri de pe piaţă

Mazda Motor Corporation a organizat astăzi premiera mondială a noii generaţii a pickup-ului BT-50! Complet reproiectat pentru prima dată în nouă ani, noul BT-50 foloseşte un şasiu furnizat de Isuzu Motor Limited pe o bază OEM, iar vehiculul va fi vândut sub numele de marcă Mazda din start pe piaţa australiană, din a doua jumătate a anului 2020.

De la debutul său în 2006, BT-50 a fost vândut în principal în regiuni precum Oceania, ASEAN, America Centrală și de Sud, Orientul Mijlociu și Africa. Designul său sportiv și puternic, performanța excepțională de conducere, capabilă să preia toate tipurile de situații, iar funcționalitatea i-a fost foarte apreciată de șoferii care conduc în mod activ camionete.

Al doilea model complet reproiectat își propune să aducă clienților plăcere și bucurie. Bazat pe camionete Isuzu, o atenție deosebită Mazda a acordat designului maşinii, ușurinței de utilizare și în crearea de pace în mintea ocupanților. Noul design al lui BT-50 exprimă frumusețea unică a limbajului Kodo – Soul of Motion al Mazda, cu putere, tenacitate și funcționalitate utilitară potrivită pentru o camionetă.

Mazda a dezvoltat noul BT-50 cu intenția de a face călătoria și timpul petrecut în interiorul vehiculului extrem de plăcut. Performanța, funcționalitatea și siguranța de conducere a vehiculului răspund nevoilor active ale gamei largi de situații în care clienții pot utiliza pickup-uri.

Mazda își propune să devină un brand care poate crea legături puternice cu clienții concentrându-se pe esența pură a mașinilor – bucuria de a conduce – și angajându-se în a păstra pământul nostru frumos, în a îmbogăți viețile oamenilor și în a face o societate bogată care ridică spiritele tuturor.

Iată caracteristicile modelului în specificaţie australiană, care va fi disponibil în format Double Cab, cu tracţiune 4×4 şi cutie de viteze automată:

  • Dimensiuni: 5.280 × 1.870 × 1.790 × 3.125 mm, în lungime, lăţime, înălţime şi ampatament;
  • Rază de întoarcere – 6.1 metri;
  • Numărul de locuri – 5;
  • Greutatea maximă recomandată de cărat în benă – 1.065 kg;
  • Greutatea maximă recomandată de tractare – 3.500 kg;
  • Roţi: 265 60R18;
  • Un singur motor turbo diesel de 3.0 litri sub capotă: 190 CP la 3.600 rpm şi 450 Nm produşi între 1.600-2.600 rpm;

Deocamdată acestea sunt toate informaţiile oferite. Preţul de start va fi anunţat ulterior. Mai multe detalii se pot afla din evenimentul de prezentare.

Evenimentul de prezentare în reluare:

Preluarea articolelor de pe AutoBlog.MD se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD.

Materialele de pe AutoBlog.MD sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

De către cititori, like-urile şi share-urile articolelor SUNT SALUTATE!

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/