(video) Premieră: Noul Bentley Batur Convertible îl vor avea doar 16 oameni

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Bentley Motors dezvăluie astăzi cel de-al treilea Bentley cu o caroserie custom din epoca modernă – Batur Convertible. Creată manual de Mulliner, decapotabila are cea mai puternică interpretare a motorului W12 twin-turbo, asamblat și el manual.

Având în vedere că motorul își va încheia producția în această vară, Batur Cabriolet este printre ultimele autoturisme care vor folosi acest propulsor incredibil.

Caracteristici cheie:

  • Arhitectura modelului Batur Cabriolet a permis designerilor Mulliner să profite de oportunitatea de a crea o temă care nu numai că îmbină designul modelelor Bacalar și Batur, dar include și utilitatea unei decapotabile. De asemenea, designerii au ales să evidențieze caracterul de două locuri cu un cockpit “înfășurat”, inspirat de designul lui Bacalar.
  • “Pasarela de aer” din spatele scaunelor și coifurile conice amintesc de mașinile sport barchetta de odinioară. Airbridge-ul și coifurile conice nu sunt doar estetice, ci oferă și un compartiment de bagaje semi închis în spatele celor două scaune.
  • Acoperișul este realizat dintr-o combinație de materiale izolatoare și perfecționări ale sistemului de etanșare, alături de tratamente. Se montează sau demontează în 19 secunde, până la 50 km/h, printr-o simplă apăsare de buton.

Echipa internă de design va ajuta la co-crearea fiecărui Batur Convertible împreună cu clientul său

  • Se va lucra împreună prin intermediul unui vizualizator Mulliner special creat, care permite personalizarea culorii și a finisajului oricărei părți a mașinii. Mostrele nesfârșite de materiale unice aduc textură procesului, iar modelele rezultate vor fi cu adevărat individuale și create de client – limitate doar de imaginația sa.
  • Alegerea vopselei este infinită – începând cu paleta completă de culori Mulliner și mergând dincolo, până la vopsea complet personalizată și chiar grafică pictată manual. Luminozitatea exterioară poate fi orice amestec de lumină și întuneric, satinat sau lucios sau chiar în nuanța titanului. O altă opțiune subtilă disponibilă este o culoare de contrast gradată pentru grila frontală, pentru un efect vibrant.
  • În habitaclu, opțiunea extrem de exclusivistă a aurului roz imprimat 3D include puncte de contact cheie pentru șofer, cum ar fi selectorul Bentley Drive Mode Selector.
  • Bentley Mulliner a colaborat cu orfevrieri experți din cartierul istoric al bijuteriilor din Birmingham, Anglia, unde se fabrică bijuterii de secole, pentru a confecționa piesele unice.
  • Motorizarea W12 o împarte cu omologul său coupe. Un sistem de admisie revizuit, turbocompresoare mai bune, noi intercoolere și o recalibrare extinsă permit generarea a 750 CP și 1000 Nm. Motorul este conectat la o cutie de viteze cu opt trepte și dublu ambreiaj. Eșapamentul sport este realizat integral din titan și titan imprimat 3D.
  • Jantele sunt de 22 inchi.

Producția mașinii va fi limitată la doar 16 exemplare. Mașina din imagini e cea cu nr. 0, cea folosită pentru dezvoltare. Prețul – peste 2.000.000 de lire sterline.

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise