(video) Premieră: Noul Mercedes-Benz Actros Edition 1 va exista în doar 400 de exemplare

Noul Mercedes-Benz Actros vine cu inovații care se răscumpără pe deplin. Atât companiile proprietare, cât și conducătorii auto vor beneficia de un nivel de eficiență și confort fără precedent.

Mercedes-Benz sărbătorește prezentarea noului vârf de gamă printre camioanele sale, la Salonul Internațional de Vehicule Comerciale din Hanovra, cu modelul special “Edition 1”, limitat la 400 de exemplare, ale cărui numeroase avantaje oferă confort maxim și siguranță pentru șofer.

De asemenea, camionul are caracteristici de design speciale care îl vor putea deosebi de unul obişnuit.

Actros Edition 1 are caracteristici de siguranță remarcabile, printre care se numără MirrorCam și Active Brake Assist 5. Active Drive Assist, care face posibilă și conducerea semi-automată, contribuie și ea în mod considerabil la lista dotărilor. Sistemul îmbunătățit Predictive Powertrain Control nu numai că permite economii semnificative de combustibil, dar de asemenea ameliorează volumul de muncă al șoferului pe rutele îndelungate. Și, ca în modelul standard, noul cockpit multimedia controlat intuitiv aduce funcționalități inovatoare în cabină.

Pe lângă cele 60 de inovații din dotarea standard a noului Actros, ediţia limitată adaugă numeroase echipamente speciale destinate șoferului. Acestea includ nu mai puțin de șapte pachete:

  • Pachet de siguranță, de ex. Active Brake Assist 5, airbag-uri, Asistență pentru controlul proximității;
  • Pachet de conducere cu parasolar acţionat electrice, volan acoperit cu piele și multe altele;
  • Pachet de confort cu sistem de iluminare ambientală Night & Day, oglindă pentru ras, frigider, etc.
  • Pachet media cu sistem audio performant, suport pentru notebook, priză suplimentară de 12 V / 15;
  • Pachetul de depozitare include o masă din partea copilotului, sistem de rafturi, un sertar sub centură și multe altele;
  • Pachetul de vizibilitate include, de exemplu, farurile bi-xenon și stopurile LED
  • Linie extra cu lămpi de poziție LED, indicatoare LED și lumină de întâmpinare

Atât în ​​interior cât și în exterior, caracteristicile opționale variate asigură un factor de recunoaștere ridicat. De exemplu, emblema “Edition 1” există pe parasolarul exterior și sub placuţa care indică modelul. Sau cele patru faruri suplimentare cu rază lungă cu LED-uri și finisajul exclusiv al vopselei de pe “capotă”.

Specificația include, de asemenea, o stea luminată Mercedes-Benz cu o față de culoare neagră, alături de şase inserții decorative şi faruri fumurii pe suprafeţele interioare. Oglinzile-camere MirrorCam cromate reprezintă o alternativă a oglinzilor exterioare tradiţionale şi sunt disponibile la fel pentru Edition 1.

Treptele din oțel inoxidabil arată izbitor atunci când sunt văzute din lateral. Pe maşinile fără remorci, grilele de ventilaţie din oțel inoxidabil vor arăta special pe panourile laterale. Roţile de pe puntea posterioară de asemenea au capace din oţel inoxidabil, iar şuruburile de la orice roată au dispozitive de protecție. Opţional se oferă jante de culoare neagră.

Caracteristicile interioare captivante includ mânerele ale ușilor acoperite cu piele şi cu cusături contrastante, volan tapiţat cu piele, cockpit acoperit cu piele și covorașe exclusive. Privind în sus, va putea fi văzut un plafon iluminat ambiental în opt culori.

Patul superior este dotat cu lenjeria necesară, iar pe semiremorci are o lățime uimitoare de 900 mm. O perdea rotundă, pe interior în culoare bej și neagră la exterior, va asigura intimitatea într-un mod elegant. La fel și perdeaua care se află lângă pat.

Din partea copilotului, o altă emblemă “Edition 1” din aluminiu lustruit și periat înregistrează numărul de serie ca fiind unul dintre cele 400 de vehicule.

Cu designul său unic, “Edition 1” subliniază poziția de lider a noului Actros în gama competitivă. Este disponibil pentru toate modelele cu 2 și 3 osii ale noului Actros, cu cabină GigaSpace și BigSpace, atât cu volan pe partea ​​stângă cât și în dreapta. Culoarea generală din cabină este selectabilă în mod liber și poate fi adaptată culorilor specifice ale companiei cliente.

Cât costă o asemenea maşină nu se cunoaşte deocamdată, însă nu vă aşteptaţi la o sumă mai mică de 200.000 de euro.

Vezi toate detaliile despre noul Actros: (video) Premieră: Noul Mercedes-Benz Actros vine cu un nivel impresionant de dotări, de care nu mai are nimeni

Cmentariile sunt închise