(video) Premieră: Noul MINI John Cooper Works Clubman Untold Edition

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Ca o interpretare modernă a conceptului clasic de shooting brake, MINI Clubman se deosebește în mod clar de concurenții săi din segmentul compact premium. Acest statut se reflectă în conceptul său de corp individual și în afirmația sa elegantă, acum aduse la un efect și mai mare prin ediția specială Untold.

Caracteristicile sale specifice de design și finisajul caroseriei în Sage Green metalizat – disponibil pentru prima dată pentru MINI Clubman – conferă un aspect carismatic modelului de ediție, care va fi disponibil din martie 2022.

Untold Edition se poate combina cu cinci modele: MINI Cooper Clubman, MINI Cooper S Clubman, MINI Cooper D Clubman, MINI Cooper SD Clubman şi atletul de top MINI John Cooper Works Clubman.

Caracteristici cheie:

  • Designul barelor de protecţie, inspirat de John Cooper Works Aerodynamic Kit, reflectă caracterul extrem de inteligent și agil al modelului, propulsat de un motor turbo de 2.0 litri şi cu patru cilindri (306 CP). Această putere remarcabilă se transferă pe drumuri printr-o transmisie Steptronic Sport cu 8 trepte și un sistem de tracțiune integrală ALL4. Poate realiza 0-100 km/h în 4.9 secunde, accelerând rapid până la viteza maximă de 250 km/h.
  • O altă caracteristică exclusivă de design sunt împrejurimile de la capătul inferior al caroseriei, care pentru prima dată sunt finisate în verde închis. Cele cinci dungi sport paralele care rulează central pe capotă și acoperiș sunt, de asemenea, specifice modelului special. Aplicațiile laterale imprimate 3D, de înaltă calitate, reflectă acest model de dungi sport, care se regăsește și în logoul proiectat pe drum, dar şi pe ornamentele pragurilor uşilor.
  • Un finisaj negru este disponibil ca opțiune pentru acoperiș și capacele oglinzilor exterioare, în timp ce mânerele ușilor, ornamentele ţevilor de eșapament, logourile MINI și inscripția modelului în Piano Black sunt parte integrantă a designului specific ediției. Jantele din aliaj ușor de 18 inci cu design Untold Spoke cu suprafețe Bicolor în combinația Jet Black/Refined Brass au fost dezvoltate exclusiv pentru această ediţie. Această schemă de culori este aplicată și pe grila radiatorului, barele de pavilion și pentru inscripția “Clubman” de pe ușile despicate din spate, în spatele cărora există până la 1.250 litri de spaţiu.
  • Căptușeala plafonului de culoare antracit și scaunele sport tapiţate cu MINI Yours Leather Lounge Sage Green adaugă o notă de fler sportiv și exclusivist interiorului. Cusăturile contrastante, împreună cu inserțiile textile din zonele superioare și exterioare ale spătarelor scaunelor subliniază în special atmosfera elegantă a interiorului. Ca alternativă, scaunele sport sunt disponibile și în varianta MINI Yours Leather Lounge Carbon Black.
  • În habitaclu, benzile de accentuare iluminate în Sage Green sunt combinate cu suprafețe interioare proiectate exclusiv, cu un model dungat și un finisaj verde. Inserţiile Refined Brass de pe prizele de ventilare creează un aspect deosebit de elegant. Embleme MINI Untold Edition se regăsesc pe spița inferioară a volanului sport din piele Nappa și pe covorașele de podea.
  • Standard mai vin faruri LED adaptive, pachetul MINI Excitement, MINI Driving Modes, precum și pachetul de iluminare pentru interior, Connected Media cu monitor tactil de 8.8 inci, MINI Online digital service, Remote Services şi capacitatea de a integrare smartphone-uri pentru utilizarea Apple CarPlay și a altor aplicații prin intermediul sistemului de operare al vehiculului.
  • Pachetul opțional Connected Navigation Plus asigură conectivitate inteligentă la cel mai înalt nivel, inclusiv un afișaj multifuncțional pentru instrumente, un sistem de navigație, MINI Head-Up Display și telefonie cu încărcare wireless, precum și numeroase servicii digitale, inclusiv asistentul vocal Amazon Alexa, Remote Services şi Real Time Traffic Information.

MINI Moldova ne-a putut spune că modelul poate fi comandat şi în Republica Moldova dacă vor exista solicitări.

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/