(video) Premieră: Noul Opel Crosscamp Life – camper pe baza noului Zafira

0

Noul Opel Zafira Life este la fel de adaptabil precum popularul instrument multifuncţional cunoscut sub denumirea briceag elvețian (Swiss Army knife). Duba spațioasă este disponibilă pe piaţă în trei variante de lungime și are un interior foarte variabil. Ca opțiune, ușile glisante se deschid și se închid electric, în timp ce raza de întoarcere îngustă, vizibilitatea totală și manevrabilitatea bună îl fac ideal pentru excursii de vacanță cu familia.

Specialiștii în conversie de la Crosscamp sunt de acord cu toate acestea în mod clar: cel mai tânăr brand al Erwin Hymer Group oferă acum modelul Crosscamp Life pentru un preţ de start de 41.999 de euro în Germania (inclusiv TVA) la dealerii Opel selectați.

Crosscamp Life, cu o lungime de 4.95 metri (cea medie), este o rulotă complet echipată, cu spațiu de dormit pentru până la patru persoane. Dotări precum un acoperiş extensibil pe înălţime, un pat, o serie de dulapuri montate înăuntru și o chicinetă care poate fi scoasă la nevoie chiar şi în afara maşinii, toate vin standard.

Tot mobilierul oferit are un finisaj elegant, monocrom și este deosebit de robust prin aspectul său similar pietrei. Iar conceptul său flexibil permite utilizarea nerestricționată continuă ca şi un autoturism – datorită înălțimii de numai 1.99 metri, majoritatea locurilor de parcare sunt complet accesibile!

Multe dintre opțiunile disponibile pentru Crosscamp Life pot fi comandate individual, astfel încât fiecare utilizator poate configura vehiculul după propriile cerinţe. De asemenea, sunt disponibile pachete de echipamente la prețuri atractive. Gama largă de sisteme de asistență opționale includ printre altele asistent pentru comutarea automată a fazei lungi în faruri, alertă de somnolență, asistență pentru menținerea benzii de rulare și recunoașterea indicatoarelor rutiere cu un cruise control semi adaptiv, precum și o alertă de coliziune frontală cu asistentul de frânare de urgență.

Noul Crosscamp Life este disponibil la alegere cu gama completă Opel de motoare diesel și transmisii (patru variante de putere): două unităţi de 1.5 litri (102 CP/300 Nm şi 120 CP/300 Nm), cuplate la cutii manuale în şase trepte sau două unităţi de 2.0 litri (150 CP/370 Nm, în combinaţie cu aceeaşi cutie sau în variantă de top cu 177 CP/400 Nm, în combinaţie cu o transmisie automată cu opt trepte, cu ajutorul căruia poate atinge maxim 185 km/h). Echipate cu tehnologie de post tratare a gazelor de eşapament SCR, toate unităţile sunt conforme cu standardul Euro 6d-TEMP pentru mobilitate nelimitată.

Nu în ultimul rând, în cazul în care se planifică de ieşit mai mult cu maşina prin off-road, este disponibil un pachet opţional pentru drumuri rele care oferă van-ul cu o gardă la sol cu 25 cm mai mare, protecţie suplimentară pentru dedesubt şi o roată de rezervă cu jantă de dimensiuni complete. Sistemul de control al tracțiunii Opel IntelliGrip asigură aderența necesară pentru orice tip de suprafață.

Încă o opţiune utilă ar fi un sistem de tracţiune integrală care se instalează cu ajutorul partenerilor de la Dangel!

Preluarea articolelor de pe AutoBlog.MD se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD.

Materialele de pe AutoBlog.MD sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

De către cititori, like-urile şi share-urile articolelor SUNT SALUTATE!

GALERIE FOTO:

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata