(video) Doar chinezii se vor bucura de el? Ford Explorer facelift a primit un ecran lat 4K în planşa de bord

0

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

În America, noul Ford Explorer a debutat în urmă cu trei ani. Tot în 2019 a fost prezentat şi pentru Europa, însă timpul pentru facelift nu a venit încă.

În schimb, fiind produs din 2020 în cadrul întreprinderii comune Changan Ford din China, pentru această piaţă s-a ales cu un facelift şi încă unul consistent! Unde e dreptatea?🙂

Modelul actualizat are o grilă mai largă cu o bară luminoasă superioară, o nouă bară de protecție cu “colți” verticali pe margini și noi faruri full LED. A fost refăcută şi partea posterioară: stopuri complet noi (acum cu secțiuni suplimentare pe hayon), o altă bară de protecţie și terminaţii de eșapament. Printre opțiuni, ca și înainte, există posibilitatea de a vopsi caroseria în două tonuri.

Designul planşei de bord a fost la fel supus unei actualizări. În loc de o tabletă verticală a sistemului multimedia este instalat un ecran orizontal lat cu o rezoluție 4K, la fel precum am văzut în noile Evos sau Mondeo. Pentru a-l include acolo a fost necesar de refăcut complet panoul frontal, deși panoul de bord din spatele volanului stă încă sub o vizieră. Toate deflectoarele de aer au fost reformatate, inclusiv şi panoul de control cu shortcut-uri, inclusiv pentru climatizare.

Explorer facelift va păstra în China actualul motor turbo de 2.3 litri (276 CP) și cutia de viteze automată cu 10 rapoarte. Totuși, potrivit informațiilor preliminare, gama va fi în continuare completată de benzinar turbo de bază, cu patru cilindri şi volum de 2.0 litri (220 CP).

O premieră publică a modelului va avea loc în aprilie la Salonul Auto de la Beijing. Vânzările vor începe până în vară. Să ne așteptăm la modificări similare pentru SUV-ul din regiunea noastră?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata