(video) Premierele HAVAL la Auto China 2024: Reportaj AutoBlog.MD

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

AutoBlog.MD a vizitat Salonul Auto de la Beijing. Reportaje video de la expoziția Auto China 2024 se vor vedea doar pe AutoBlog.MD mulțumită partenerilor: HAVAL Moldova, Castel MimiApa Bucovina MoldovaBT Leasing MD și Xiaomi Moldova.

La Salonul Auto China 2024 HAVAL a prezentat în premieră noua generație HAVAL H9. Este un produs de top în gamă, care vine după 10 ani de existență a primei generații. Are un design complet actualizat, un interior mai mult orientate spre premium și mai multă tehnologie. Este disponibil deocamdată cu două motoare non-electrificate și mai multe sisteme care să-l facă mai capabil și în off-road

A fost prezentat și HAVAL H6 facelift, o versiune actualizată a popularului crossover. Are un design exterior revigorat, un interior modificat, iar sub capotă a păstrat motoarele care au demonstrat că sunt încă actuale. Am văzut în stand și pickup-ul GWM Poer. Acesta a primit pentru piața locală o nouă motorizare hibridă, dar și un set de accesorii care vor fi valabile de cumpărat.

Cmentariile sunt închise