(video) Primar român explică amenajarea unei treceri pietonale în câmp: „Face legătura între două sate”

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Autoritățile dintr-o comună din județul Iași au făcut o trecere de pietoni într-un câmp. Se găsește pe drumul DJ282a, între localitățile Iepureni și Larga Jijia, fix în mijlocul câmpului. Mai mult, aceasta este prevăzută și cu indicatoare pentru ca să fie observată din timp, inclusiv noaptea, de șoferii care circulă prin zonă.

Cei care cunosc situația spun amuzați că aceasta este o risipă de bani publici și că poate fi folosită doar de animalele care pasc pe câmpuri. Primarul comunei Movileni, Constantin Hodoroabă, susține că această trecere este cuprinsă în proiectul de reabilitare a drumului DJ282a şi că face legătura între cele două localităţi.

Zebra e celebră în spaţiul online datorită amplasării și e contestată de mulți, dar legislația rutieră o recomandă la cel puțin 50 de metri de o intersecţie. Autoritățile spun că era necesară în preajma stației de autobuz.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/