(video) Primul business jet AURUS şi-a făcut debutul în Dubai

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

După primul elicopter premium, compania rusească AURUS are acum la ofertă şi un avion! Noul AURUS Business Jet şi-a făcut debutul la Dubai Airshow.

Ca şi în cazul elicopterului, proiectul este o colaborare cu un producător de aeronave cu experiență şi reprezintă o versiune mai luxoasă a lui Sukhoi Superjet 100.

Conform informațiilor disponibile, pentru amenajarea interiorului său premium s-au cheltuit tocmai 900 de milioane de ruble (circa 11 milioane de euro). În fiecare compartiment se poate sta liber în picioare.

Aeronava cu o lungime de 30 de metri are o zonă dedicată pentru servit mese (şase locuri şi mese retractabile), un living-room şi o a treia cameră pentru discuții cu un caracter mai privat (şapte locuri, deşi la dorinţă se poate transforma într-o altă zonă de odihnă).

Se mai remarcă printr-un sistem suplimentar de alimentare cu combustibil, o scară integrată, baie cu o cabină de duş, internet de mare viteză prin satelit, iluminare full LED şi altele.

Autonomia avionului se poate ridica până la 7.200 de km, suficient pentru a parcurge distanţa Moscova-Vladivostok fără realimentare. Viteza maximă se ridică la 860 de km.

AURUS Business Jet va costa de la 39 de milioane de dolari, semnificativ mai ieftin decât un Boeing Business Jet evaluat la minim 60 de milioane. Există deja clienţi privaţi şi corporativi interesaţi de model, cel puţin din Federaţia Rusă.

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/