(video) Primul pick-up Tesla din lume a fost făcut de o tânără suedeză

Ce spui despre asta, Elon Musk? Simone Giertz, o tânără cunoscută în spaţiul online pentru invenţiile sale robotizate ciudate, a decis să facă primul pick-up Tesla din lume înaintea companiei americane, care este în prezent în proces de dezvoltare a unuia.

În parteneriat cu Richard Benua de la Rich Rebuilds, s-a cumpărat cel mai ieftin electromobil şi s-a purces la lucru.

Vloggerii au ales pentru proiect o Tesla Model 3 din cauza caroseriei sale din aluminiu, care este mult mai uşor de modificat spre deosebire de cea din oţel folosită pe Model S şi X. Procesul de transformare într-un pick-up a fost alcătuit din mai multe etape.

Primul a inclus demontarea întregului habitaclu, al acoperişului şi al portbagajului. Al doilea a presupus eliminarea montanţilor posteriori fără de care maşina cel puţin ar arăta ca un pick-up, în timp ce a treia etapă a prevăzut montarea în habitaclu a unui ansamblu de bare din oţel sudate.

Adiţional, Simone Giertz a optat pentru încă o construcţie din bare de oţel care a fost montată deasupra acoperişului drept un suport pentru bagaje, de care s-au prins şi trei proiectoare cu LED-uri, făcând din această maşină, estetic vorbind, gata pentru expediţii.

Chiar dacă ar mai exista lucruri de aranjat/finisat, starea în care este deja îi permite să fie un electromobil mai practic. Creaţia a fost numită TRUCKLA, de la combinaţia cuvintelor Tesla şi Truck.

În ceea ce privește pick-up electric pe care îl face Tesla, acesta va apărea pe piaţă peste câțiva ani. Potrivit lui Elon Musk, modelul de bază va costa 49.000 de dolari sau chiar mai ieftin. Preliminar se cunoaşte că va avea o cabină dublă cu şase locuri pentru pasageri, două motoare electrice şi o autonomie de până la 800 de km.

Vezi şi: (video) Los Angeles 2018: Premieră – Rivian R1T e un pick-up electric de 2.67 tone, care face 0-96 de km/h în 3 secunde

Cmentariile sunt închise

slot gacor https://dapurberita.tubaba.go.id/kontak/