(video) Privelişte tristă. O fetiță învaţă de la o vârstă fragedă cât de periculos e Chişinăul

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Timp frumos afară, vizibilitate excelentă şi nerestricționată de nimic, nici de careva maşini parcate la margine de stradă, poziţie mai înaltă la volan (în cazul celor două microbuze), însă nici chiar în aceste circumstanțe pietoni nu sunt văzuți, ori din contra sunt ignorați. Se întâmplă mai nou pe o trecere de pe strada Calea Orheiului.

De curând acolo a fost înregistrată o situație care a devenit de-a dreptul virală. O tânără mamă şi copilul său au fost “prinşi” pe trecere între două maşini. Deşi au observat cu siguranţă încetinirea şi oprirea automobilului de pe banda din mijloc, cel în care e montată camera de bord, ceilalți şi-au continuat deplasarea generând o situaţie riscantă.

Conducătorul microbuzului VW a fost deja tras pe dreapta și sancționat pe bun merit. Restul urmează a fi depistați, ne-a comunicat ofiţerul de presă al INSP.

VIDEO: facebook.com/GBM Online, autor anonim

O altă situaţie la aceeaşi trecere:

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise