(video) “Promoţie” într-un centru auto: jumătate de tonă de hrişcă şi hârtie igienică la procurarea unui Mitsubishi

Un dealer auto din Rusia, în urma hype-ului alimentar care a apărut în mai multe ţări din cauza pandemiei de coronavirus, a decis să ofere clienților un cadou original la procurarea unei maşini – un fel de “set al panicatului”. Acesta va fi apropo suficient pentru o lungă perioadă de timp, deoarece cu “daruri” a fost încărcat întregul compartiment de depozitare al unui pickup Mitsubishi L200 de nouă generaţie.

Unul dintre dealerii Mitsubishi din Moscova a decis să atragă clienți într-un mod foarte neobișnuit. Dacă se întâmplă să se cumpere o camionetă L200, centrul auto oferă noului proprietar nu anvelope sau covoraşe, drept bonus, după cum se întâmplă tradiţional şi cel mai des, dar un portbagaj plin de hrișcă și hârtie igienică! Aparent, pentru ca persoana care îl cumpără să supraviețuiască mai uşor carantinei.

Un martor ocular al promoţiei neobișnuite a realizat un scurt reportaj de la faţa locului. Acesta a luat în vizor şi preţul maşinii cu hrișcă și hârtie – 2.359.000 de ruble sau circa 30.000 de dolari.

Imaginile în cauză au fost înregistrate cel mai probabil înainte ca măsurile restrictive ale Guvernului rus privind răspândirea coronavirusului să intre în vigoare. Conform ordinului autorităților, centrele auto trebuie locale să fie închise pentru vizitatori în perioada 30 martie – 5 aprilie 2020.

Deocamdată nu se cunoaşte dacă s-a găsit un cumpărător pentru maşina cu produse alimentare şi de uz personal.

Preluarea articolelor de pe www.autoblog.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD. Materialele de pe www.autoblog.md sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Vezi şi:

https://autoblog.md/video-clientilor-care-cumpara-masini-online-de-la-geely-pe-timp-de-covid-19-li-se-trimit-cheile-cu-drona/

https://autoblog.md/covid-19-declin-serios-in-vanzari-pe-piata-auto-globala-si-mai-multe-uzine-inchise-in-europa/

https://autoblog.md/foto-masti-gratis-din-portbagajul-unui-maybach-si-unui-suv-mercedes-amg-se-intampla-in-odesa/

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/