(video) Putea să nu se întâmple! Momentul unui accident periculos pe strada Alecu Russo

0

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram!
Le puteţi şi comenta acolo 😉

Un conducător de microbuz de rută a apelat la o „şmecherie” deja tradițională pentru a se deplasa cât mai rapid într-un flux de trafic îngreunat sau pentru a nu sta în rând cu oamenii. Cu toate riscurile probabil asumate, acesta a făcut un accident, având un număr semnificativ de pasageri la bord.

Totul s-a întâmplat în seara zilei de ieri pe strada Alecu Russo şi momentul accidentului a fost surprins de o cameră de bord. Rulând spre intersecția cu strada Nicolae Dimo, conducătorul în cauză a decis să depășească toată coloana pe banda destinată exclusiv virării la stânga, însă într-un ultim moment a dorit să vireze înapoi pe banda necesară deplasării pe itinerarul stabilit.

Nimeni nu a dorit să-i cedeze trecerea pe banda din dreapta şi din lipsă de spațiu de oprire a intrat în spatele unui taximetru. Coliziunea a făcut ca microbuzul să intre totuşi pe banda din dreapta, însă a fost la limită să lovească şi un troleibuz care se deplasa pe banda extremă dreapta.

Conform datelor poliţiei, din fericire, nimeni nu a avut de suferit în accidentul înregistrat la ora 17:46. Doar microbuzul (condus de un şofer de 62 de ani), taximetrul (şofer de 26 de ani) şi un automobil Ford (şofer de 32 de ani) atins de taximetru au fost avariate. A fost implicat şi troleibuzul din imagini, condus de un bărbat de 47 de ani.

FOTO: facebook.com/Victor We

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata