(video) Un biciclist a fost lovit mortal de o mașină pe traseul M5. Conducătorul acesteia era beat

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Accident cu implicarea unui biciclist lângă Corlăteni
Accident cu implicarea unui biciclist lângă Corlăteni

Poliția din raioul Rîșcani a intervenit la documentarea unui grav accident rutier. S-a produs aseară, în jurul orei 20:00, pe traseul M5, lângă localitatea Corlăteni. Un alt biciclist a fost lovit mortal de o mașină.

Conform investigațiilor preliminare, un bărbat de 40 de ani din Bălți, conducând un Daewoo, a lovit un biciclist de 56 de ani. Acesta era la fel un locuitor al municipiului Bălți.

Șoferul a fost supus testării alcoolscopice, rezultatul indicând o concentrație de alcool în aerul expirat de 0.72 mg/l. Acesta a fost reținut pentru 72 de ore.

Un proces penal a fost inițiat pentru a stabili toate circumstanțele producerii accidentului rutier și pentru a primi o decizie legală conform legii.

Nu știm dacă biciclistul era corespunzător echipat, însă amintim ce spune RCR în privința acestor participanți la trafic. Conducătorii de biciclete trebuie să circule pe drumul public numai într-un singur rând, menținând în timpul deplasării, în raport cu marginea din dreapta a părții carosabile, un interval nu mai mare de un metru. Și pe timp de noapte sau în condiții de vizibilitate redusă să poarte fie o vestă de protecție reflectorizantă, fie îmbrăcăminte cu elemente reflectorizante.

Poliția îndeamnă toți participanții la trafic să respecte regulile rutiere și să evite consumul de alcool înainte de a urca la volan!

Cmentariile sunt închise