(video) Raionul Criuleni: Un șofer a pierdut controlul volanului și a făcut praf o fântână

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Polițiștii din Criuleni au intervenit în seara de 7 aprilie, în urma unui apel telefonic, la documentarea unui accident rutier. S-a produs pe traseul local din preajma satului Ohrincea. Conducătorul unei Toyota ar fi pierdut controlul volanului și a derapat, intrând violent într-o fântână.

Momentul accidentului a fost făcut public abia de curând.

VIDEO: Pro TV

Deși imaginile surprinse de o cameră de supraveghere arată că mai mulți localnici au alergat spre locul accidentului pentru a acorda careva suport după necesitate, șoferul din Toyota a reușit cumva să părăsească locul accidentului!

Însă a fost identificat a doua zi de către autorități, probabil deja treaz, căci de altfel care să fi fost motivul ascunderii?… S-a dovedit a fi un locuitor din același raion Criuleni.

Conducătorul auto a fost sancționat pentru încălcarea regulilor de circulație, în urma cărora s-a deteriorat infrastructură rutieră sau alte bunuri. S-a ales cu o amendă de până la 1200 de lei și cinci puncte de penalizare. Separat a fost sancționat pentru părăsirea locului accidentului.

Vezi și: (video) Momentul producerii unui accident grav pe strada Miorița. Șoferul din VW a fugit de la fața locului

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise