(video) A rămas frapat! Un poliţist a sărit în ajutorul unui şofer din Chişinău, noaptea, la -8 grade

Nu este pentru prima dată când unii poliţişti din Moldova reacţionează la nevoile cetăţenilor, iar acţiunile lor îi uimesc foarte mult pe acei oameni care considerau anterior că nu sunt capabili de mai multe. O asemenea experienţă a trăit-o recent un şofer din capitală a cărui automobil s-a defectat noaptea, când afară era o temperatură de minus opt grade.

Fără a le solicita ajutorul, un echipaj al poliţiei capitalei l-a observat şi s-a oferit să-i ofere suportul necesar. Problema era în acumulatorul automobilului de model Toyota, care ulterior a fost încărcat prin cabluri pentru transferul curentului de la acumulatorul maşinii de poliţie.

Vezi şi: (video) Cum să porneşti maşina dacă acumulatorul s-a descărcat. Patru metode care funcţionează

“Am fost martor cum un echipaj de poliţie s-a oprit şi i-a oferit suport unui cetăţean, adică l-au ajutat să pornească automobilul când afară era minus opt grade. Persoana care a primit ajutorul a rămas frapată de acțiunile colaboratorilor de poliţie a Inspectoratului de Politie Râşcani Chișinău, SP-1. Am rămas şi eu uimit de acțiunea polițiștilor. De-ar fi toți aşa, ar fi mai sigur în societate”, a spus autorul imaginilor video.

Vezi şi: (foto) Priceput la toate. Un inspector INP repară maşina unui şofer în trafic

Vezi şi: (foto) Accident pe traseul spre Leuşeni. INP-ul şi şoferii au sărit în ajutor

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook, pe blog la secţiunea Contact sau la adresa contact@autoblog.md.

Cmentariile sunt închise