(video) Real există? S-a împlinit jumătate de an de la apariţia benzii dedicate transportului public pe strada Puşkin

Real există sau unii şoferi se fac că nu văd marcajele şi indicatoarele benzii dedicate transportului public, care există pe strada Puşkin? La jumătate de an de la introducerea acesteia, încă mulţi conducători auto continuă să exploateze toată lăţimea carosabilului şi dau de înţeles că nu vor nicicum o schimbare în mai bine a circulaţiei fluidizate.

Poate singurii care se bucură de această soluţie sunt cei de la volanul vehiculelor utilizate în transportul public, dar şi pasagerii care îi transportă. Conducătorii de troleibuze susțin că, odată cu aplicarea marcajului de culoare galbenă, ajung mai repede de la o stație la alta, mult mai repede!

Vezi şi:

https://autoblog.md/expert-despre-modificarile-facute-pe-strada-puskin-din-chisinau-de-ce-este-un-inceput-bun/

Cmentariile sunt închise

https://abangsongan.desa.id/https://abuan.desa.id/https://banua.desa.id/https://baturselatan.desa.id/https://baturtengah.desa.id/https://baturutara.desa.id/https://bayunggede.desa.id/https://belandingan.desa.id/https://belanga.desa.id/https://belantih.desa.id/https://buahan.desa.id/https://bunutin-kintamani.desa.id/https://catur.desa.id/https://daup.desa.id/https://dausa.desa.id/https://demulih.desa.id/https://gunungbau.desa.id/https://katung.desa.id/https://kedisan.desa.id/https://kintamani.desa.id/https://lembean.desa.id/https://manikliyu.desa.id/https://pengejaran-kintamani.desa.id/https://pengiangan.desa.id/https://pinggan.desa.id/https://satra-kintamani.desa.id/https://sekaan.desa.id/https://sekardadi.desa.id/https://selulung.desa.id/https://siakin.desa.id/https://songana.desa.id/https://songanb.desa.id/https://subaya.desa.id/https://suter.desa.id/https://terunyan.desa.id/https://ulian.desa.id/https://undisan.desa.id/