(video) Recidivist la 17 ani. A furat o maşină din Chişinău şi a dus-o acasă într-un sat din raionul Străşeni

0

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Un tânăr de 17 de ani, originar dintr-un sat din raionul Strășeni, este cercetat penal de polițiștii Inspectoratului de Poliție Buiucani pentru furtul unui automobil marca Mercedes-Benz.

Acesta l-a sustras de pe strada Calea Ieşilor, iar despre lipsa acestuia s-a comunicat printr-un apel la 112 efectuat în ziua de 11 noiembrie.

Victima, un bărbat de 36 de ani, a comunicat că unitatea de transport era parcată de mai mult timp pe adresa respectivă din motivul unor defecțiuni tehnice și despre dispariția bunului a fost informat de către un prieten care locuia în apropiere. Prejudiciul cauzat a fost estimat la suma de 39.800 lei.

Polițiștii imediat au dispus mai multe acțiuni de investigație și urmărire penală pentru stabilirea circumstanțelor și depistarea automobilului. Astfel, în urma măsurilor întreprinse, maşina a fost depistată la domiciliul suspectului, care şi-a recunoscut vina! Cum a dus-o cu defecţiuni până în raionul Străşeni nu se menţionează.

Pe cazul dat a fost inițiată o cauză penală pentru furt, faptă care prevede pedeapsă cu amendă în mărime de până la 32.500 lei, muncă neremunerată în folosul comunității de până la 240 de ore sau până la doi ani de închisoare.

Vezi şi:

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata