(video) Chişinău: Un tânăr de 24 de ani a furat o maşină străină şi a dus-o la fier uzat

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Un tânăr de 24 de ani, originar din raionul Drochia, este cercetat penal de polițiștii Inspectoratului de Poliție Botanica pentru furt. În ziua de 20 noiembrie a sustras un Daihatsu de pe bd. Cuza Vodă.

Victima, un bărbat de 75 de ani, a comunicat printr-un apel la 112 că a depistat lipsa automobilului în jurul orei 2:30. Prejudiciul cauzat proprietarului a fost estimat la 40.000 lei.

În urma măsurilor întreprinse automobilul a fost depistat pe str. Uzinelor. Suspectul în comiterea infracțiunii a fost identificat și reținut. În cadrul acțiunilor procesual penale acesta și-a recunoscut vina, declarând că a sustras automobilul pentru a-l vinde la punctele de colectare a metalului uzat.

Tânărul riscă amendă în mărime de până la 32.500 lei, muncă neremunerată în folosul comunității de până la 240 de ore sau până la doi ani de închisoare.

Vezi şi:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/